Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mor ağırlıklı giydiğimizde rujumuz da mor olsa güzel olabilir belki diye düşündüm,fotolarda falan da tatlı geldi bana , bende 1-2 mor ruj var da böyle güzel,böyle mor durmuyor. genel olarak yaygın bir renk değil sanırım.birileri gaz verse de gidip tatlı mor rujlar alsam diyorum ,kararsız kaldım
bu dudaklarına ruj sürüp dudaklarını büzüştürüp facebookta profil resmi yapanlar yüzünden eşim rujdan tiksindi...ruj sürünce çıldırıyor... normalde asla karışmaz ne giydiğime nereye gittiğime ne aldığıma ama ruj adaamı çıldırtıyo.. ağzına terlikle vurasım geliyo kızların diyo
geçenlerde mor ruj merakım sona erdi.barbara bort 382 numaralı mor ruj aldım fazla ışıltılı bir ruj ama beğendiğimi söyleyebilirim.resminide az sonra koyarım umarım yardımcı olur:)