mor mutfağım

Eşyaların çok güzel canım güle güle kullan.bende aynen senin gibiyim bir şeyi çok beğeniyorum ama maalesef gel görki kırmızı rengi yok.ne arasam elimi atsam kırmızı yok ama ne ararsan var. Deli oluyorum o an inan bazen çok sevdiğim bişe oluyorya bakıyorum kırmızı rengi yok o kadar sinir oluyorumki satıcılara bağırmak geliyor içimden neden bunun kırmızısı yok insanlar kırmızı yapmıyormu diye:47::47::47:çok si,nir bir durum ya ne yapalım bizde arar arar yine buluruz istediğimiz renkleri değilmi canım:26:pes etmek yok:37:

Denk gelmiyor canım bize demekki vardır yoksa:26: Bizde böyle haber veriyoruz birbirimize napalım :21:
Yok canım ağzıma kadar geliyor geri yutuyorum öyle bağıramam kimseye yazık onlarmı üretiyor sanki ne geliyorsa onu satıyorlar ama bir ara kendimi kaybedip satın almanızla görüşmek istiyorum bu nedir ya bağırabilirim mağazanın birinde:18::18::18:
Varsa aradığın birşeyler sende söyle gezerken sanada bakayıp fotoğraflarını yollarım burdan bulduğum birşey olursa:1::1:

Merhaba, aldıklarınız çok güzel ağız tadıyla, huzurla kullanmak nasip olur İnşallah. Önümüzdeki haftalarda Tchibo'ya Kırmızı ve Mor mutfak ürünleri gelecek, Almanya sitesinden takip edebilirsiniz gelecek ürünleri çok güzel şeyler vardı belki işinize yarar birşeyler çıkabilir.

Merhaba, aldıklarınız çok güzel ağız tadıyla, huzurla kullanmak nasip olur İnşallah. Önümüzdeki haftalarda Tchibo'ya Kırmızı ve Mor mutfak ürünleri gelecek, Almanya sitesinden takip edebilirsiniz gelecek ürünleri çok güzel şeyler vardı belki işinize yarar birşeyler çıkabilir.

canım verdiğin habere çok mutlu oldum suanda.Rica etsem bana link verebilirmisin almanya sitesini aratmaya çalıştım ama bulamadım:38:

Soruyu şimdi gördüm canım ama bulmuşsun zaten, İnşallah istediğin gibi birşeyler bulabilirsin, bende kırmızılardan alacağım nasipse:8:

sanırım buldum sayılır birşeyler gelirgelmez sipariş vereceğim.Aldıklarımı mutlaka paylaşacağım umarım göründüğü kadar güzel çıkarlar canım

sanırım buldum sayılır birşeyler gelirgelmez sipariş vereceğim.Aldıklarımı mutlaka paylaşacağım umarım göründüğü kadar güzel çıkarlar canım

Canım ben daha önce Tchibo'dan bir çok kez alışveriş yaptım gerçekten çok güzel ve kaliteli ürünleri var, tahminimce göründüğü kadar yada göründüğünden daha güzel ürünlerdir. Almanya sitesinde olan şeyler birkaç hafta sonra bizde oluyor, Türkiye için olan sitesinden takip edersin zaten, bende kırmızılılardan alacağım İnşallah:16: paylaşımlarını bekliyorum:3:

Canım ben daha önce Tchibo'dan bir çok kez alışveriş yaptım gerçekten çok güzel ve kaliteli ürünleri var, tahminimce göründüğü kadar yada göründüğünden daha güzel ürünlerdir. Almanya sitesinde olan şeyler birkaç hafta sonra bizde oluyor, Türkiye için olan sitesinden takip edersin zaten, bende kırmızılılardan alacağım İnşallah:16: paylaşımlarını bekliyorum:3:

ikimizde güle güle kullanalım ozaman şimdiden:21::21:

Kızlar bugün bazı küçük ev aletlerimin siparişini verdim sizlerlede paylaşmak istedim

$50389479_tn14_0.webp$50389519_tn14_0.webp$buharlý piþirici.webp$pr_01_32339_max.webp$yumurta piþirici.webp

Kızlar yumurta pişiricisi burada 36 € satılıyordu dün bir sitede görmüştüm.Anneannem fransada oturuyor aldım resmini ona yolladım orda aynısını 15 € almış:23::23:

Umarım beğenirsiniz:18: aslında hepsini homend almayı düşünüyordum ama tabi onlarında her modelde mor üretimi yoktu:43:

1 senedir uğraşıyorum bu çeyiz işi ile ama hala alınacak okadar çok şey var ki bu hızla agustosa yetişmeyecek gibi:18:

$images.webp

Kızlar biraz önce bu çaydalığı sipariş verdim:21::21: bu arada sonkaç.com a bir bakın kampanyaları baya iyi oluyor:24::24:

Back
X