• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mor mutfağım

gulcin1

Evlilik hazırlığı yapıyor
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
487
0
46
İstanbul
Kızlar bu çeyiz işi beni baya yordu.Tam bitmek üzere derken yok bu uymadı,bu şöyle diye diye başladığım yere geri dönüp duruyorum.Misafir için olan herşeyimi gri,siyah,beyaz tonlarında aldım.Kahvaltı setimi vs porselen düz beyaz aldım fakat normalde günlük kullanacağım şeyler mor ve lila tonlarında olsun diye uğraşıyorum.Amaaan o ne zor bir renkmiş meğerse herşey kırmızı sarı,mavi. :19: Mor, lila yok resmen.Dedim bizim kızlara hem aldıklarımın son halini bir gösteriyim hemde bulamadıklarım konusunda fikir alayım...:44:(kızlar gördüğünüz gibi daha bir dünya eksiğim var özellikle o silikon katlamalı süzgeçlerden,doğrama tahtalarından vs arıyorum gördüğünüz satıldıgını bildiğiniz bir yer varsa,banada söylerseniz çok sevinirim)
$yemek.webp$2.webp$emsan çelik tencere seti.webp$SOYACAK.webp$SARMISAK EICI.webp$r.webp$ORTABOY SAKLAMA KABI.webp$KUCUK SAKLAMA KAPLARI.webp$kek setý.webp$KARISTIRMA2.webp$EKMEK1.webp$SURAHI VE DONDURUCU.webp

Not: kızlar 3. ve 4. sayfayada resim ekledim.

Eklentiler

• $LBR320-PT023FC_294x408.webp
    $LBR320-PT023FC_294x408.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 225
Son düzenleme:
Kızlar bu çeyiz işi beni baya yordu.Tam bitmek üzere derken yok bu uymadı,bu şöyle diye diye başladığım yere geri dönüp duruyorum.Misafir için olan herşeyimi gri,siyah,beyaz tonlarında aldım.Kahvaltı setimi vs porselen düz beyaz aldım fakat normalde günlük kullanacağım şeyler mor ve lila tonlarında olsun diye uğraşıyorum.Amaaan o ne zor bir renkmiş meğerse herşey kırmızı sarı,mavi. :19: Mor, lila yok resmen.Dedim bizim kızlara hem aldıklarımın son halini bir gösteriyim hemde bulamadıklarım konusunda fikir alayım...:44:(kızlar gördüğünüz gibi daha bir dünya eksiğim var özellikle o silikon katlamalı süzgeçlerden,doğrama tahtalarından vs arıyorum gördüğünüz satıldıgını bildiğiniz bir yer varsa,banada söylerseniz çok sevinirim)
Eki Görüntüle 356748 Eki Görüntüle 356729 Eki Görüntüle 356730 Eki Görüntüle 356731 Eki Görüntüle 356733 Eki Görüntüle 356734 Eki Görüntüle 356735 Eki Görüntüle 356736 Eki Görüntüle 356737 Eki Görüntüle 356745 Eki Görüntüle 356746 Eki Görüntüle 356747 Eki Görüntüle 356728

ikea'da var,bir de dore kataloğunda görmüştüm..aslında ben milyoncularda bile çok görüyorum...silikon katlamalı süzgeç ve ölçü aldım ben ikeadan mor siyahtı..

ikea'da var,bir de dore kataloğunda görmüştüm..aslında ben milyoncularda bile çok görüyorum...silikon katlamalı süzgeç ve ölçü aldım ben ikeadan mor siyahtı..

Teşekkür ederim canım ya yarın uğramaya çalışıcam.Ben mor dısında her renk buluyorumda bir mor yok sinir oldum artık o katlamalı süzgeçlerden varsa çok mutlu olurum sanada bisürü dua ederim:38:

tencere takımlarımız aynı bende moru çok seviyorum aldıklarına bayıldım :16:

teşekkürler inş ağız tadıyla kullanmak nasip olur ikimizde:38: Bizim gibi mor severlerede kaynak olsun bu topıc. Aldıklarımıda koyma nedenim bu aslında insanlar her yeri gezip göremeyebilir nekadar çok seçenek olursa okadar iyi bu yüzden:68:

tantitoni de çok güzel şeyler var(mor ) oraya bak istersen ;)

baktım canım aslında bizim burdaki mi küçüktür nedir bilemedim vallahi ben birşey bulamadım. Turuncu, yeşil, kırmızı, var hep orada. Gerçi son durum nedir bir bakmak lazım yada en iyisi ben uzak muzak bakmadan başka bir avm ye bakıyım:1:

canım mor ile pembe kombinide yapabilirsin ben iki rengi birbirine çok yakıştırıırm.. :))) pembe de kolay bulunan bir renk değil ama sadece bir secenek bnmkiiii öpüorm ttlımmm kolay gelsnnn

canım mor ile pembe kombinide yapabilirsin ben iki rengi birbirine çok yakıştırıırm.. :))) pembe de kolay bulunan bir renk değil ama sadece bir secenek bnmkiiii öpüorm ttlımmm kolay gelsnnn

Pembeyede bayılırım aslında ama gıcık oldum ben bır kere nasıl bulunmaz mor:19:
Bakalım artık baktım içinden çıkamıyorum pembe kombin için iyi bir alternatif olabilir.
Dün ufak tefek mutfak gereçleri için bildiğin bir milyonculara bakıyorum sonuç sadece sarmısak rendesi ve sebze soyacağı buldum yoldada dolmuş şöförüne herkes kırmızı sevmek zorundamı ya diyorum:35:adam deli sandı sanırsam beni:35:

Canım yha bu mor senn canını sıkmıs bayağı bir ama üzülme yha aradığında bulunmaz zaten.. Tesadüfen çıkar hersey karsınaa .. Bnde bakıyorum ceyz için aklımda olsn mor bişeyler görürsem sana yazarımm ist damısın bu arada bn istadm çnkü :)

Canım yha bu mor senn canını sıkmıs bayağı bir ama üzülme yha aradığında bulunmaz zaten.. Tesadüfen çıkar hersey karsınaa .. Bnde bakıyorum ceyz için aklımda olsn mor bişeyler görürsem sana yazarımm ist damısın bu arada bn istadm çnkü :)

Evet canım avrupa yakasında oturuyorum olurda gözüne çarparda haber verirsen çok sevinirim :) bakalım bekliyorum ben dört gözle o tesadüfleri çıksın artık karsıma:1:

Canım markafoni,evim.net,limango ve trendyol gibi siteleri takip et.Ben evim.net te filan mor renkli yağlık-sirkelik,tuzluk-biberlik,baharat takımları filan çok rastlıyorum.Her gün düzenli takip edersen denk gelirsin mutlaka.Bir de mor bulamadığın zaman siyah,beyaz ya da pembeyle de kombine edebilirsin.Ben de kırmızılı şeyler alıyorum genelde.Ama bulamayınca siyah,beyaz,gri renklerine yöneliyorum.Araya maviymiş,sarıymış daha farklı bir renk hiç ama hiç katmadım.Çok katıyım uyum konusunda :9::9: Bir de zen çay seti var.Çay tabakları ve çay bardaklarının dibi rengarenk.Real,migros gibi büyük marketlerde de satılıyor,morlusu da var.

Son düzenleme:
Canım markafoni,evim.net,limango ve trendyol gibi siteleri takip et.Ben evim.net te filan mor renkli yağlık-sirkelik tuzluk biberlik baharat takımları,filan çok rastlıyorum.Her gün düzenli takip edersen denk gelirsin mutlaka.Bir de mor bulamadığın zaman siyahla,beyaz ya da pembeyle de kombine edebilirsin.Ben de kırmızılı şeyler alıyorum genelde.Ama bulamayınca siyah,beyaz,gri renklerine yöneliyorum.Araya maviymiş,sarıymış daha farklı bir renk hiç ama hiç katmadım.Çok katıyım uyum konusunda :9::9: Bir de zen çay seti var.Çay tabaklarıve çay bardaklarının dibi rengarenk.Real,migros gibi büyük marketlerde de satılıyor,morlusu da var.

Canım inan sundan 2 hafta oncesine kadar depa'nın mı dersin moonstar'ın mı dersin pek çok markanınki vardı saydığın alışveriş sitelerinde ama 2 haftadır yok anlamıyorum beni mi beklediler:44: Pembe kafama yattı gibi olmazsa onla kombinlerim napalım ama önce yarın ikeaya bir uğrayayım ordan esse filan derken en son migrosta kapatırım ne bulduysamda paylaşırım sizlerle:1::1:

Canım inan sundan 2 hafta oncesine kadar depa'nın mı dersin moonstar'ın mı dersin pek çok markanınki vardı saydığın alışveriş sitelerinde ama 2 haftadır yok anlamıyorum beni mi beklediler:44: Pembe kafama yattı gibi olmazsa onla kombinlerim napalım ama önce yarın ikeaya bir uğrayayım ordan esse filan derken en son migrosta kapatırım ne bulduysamda paylaşırım sizlerle:1::1:

Canım real e de bak.Gerçi sanırım sen İstanbul'da yaşıyorsun ama büyük reallerde genelde İstanbul Ankara aynı şeyleri gönderirler diye düşünüyorum stoklarına.Ben Anakara'dayım geçen hafta real e gittim ve bir sürü çay bardakları vardı rengarenk.Hemen kırmızılısını kaptım tabi :)) Bir de canım migrosun internet üzerinden de siparişi var ama ürün görsellerini malesef çok koymamışlar.En iyisi yine yerinde gidip görmek.Ayrıca tchibo ya gir bak canım,orada çok mor renkli şeyler satılır.

Canım real e de bak.Gerçi sanırım sen İstanbul'da yaşıyorsun ama büyük reallerde genelde İstanbul Ankara aynı şeyleri gönderirler diye düşünüyorum stoklarına.Ben Anakara'dayım geçen hafta real e gittim ve bir sürü çay bardakları vardı rengarenk.Hemen kırmızılısını kaptım tabi :)) Bir de canım migrosun internet üzerinden de siparişi var ama ürün görsellerini malesef çok koymamışlar.En iyisi yine yerinde gidip görmek.Ayrıca tchibo ya gir bak canım,orada çok mor renkli şeyler satılır.

canım reale gittim yemek takımımı orda görmüştüm, almak için ordaydım geçen hafta. Mor kepçeler filan vardı fakat kepçenin moru ile mesela kevgirinki tutmuyor bende okadar takıntılıyımdır ki en azından kendi içinde bütünlük olacak diye aldım elime mor bir kepçe aradım taradım bulamadım en son onuda bıraktım.Düşün aldıgım bardak takımı aslında rengarenkti moru tutuyor diye orda birinden rica ettik hepsini mor yaptırdım o derece yani:1::1:tchibo favorim zaten fakat bu ay onunda rengarenk olacğı tuttu bakalım artık bir gezeyim yarın nete takılımı kaldım diyorum.Baktım bulamıyorum pembeye yada beyaza geçeceğim:26:

Canım markafonide bugün limbo home da sana dediğim mor renkli yağlık-sirkelikler ve baharat seti var:34: Evim.nette de poseiodon hediyelik içinde katlanabilir süzgeç var,ama mor değil de pembe duruyor.Artemis hediyelikte de lila çay bardakları var.

Son düzenleme:
Canım markafonide bugün limbo home da sana dediğim mor renkli yağlık-sirkelikler ve baharat seti var:34: Evim.nette de poseiodon hediyelik içinde katlanabilir süzgeç var,ama mor değil de pembe duruyor.Artemis hediyelikte de lila çay bardakları var.

hemen bakıyorum canım çok teşekkürler:38:

Eşyaların çok güzel canım güle güle kullan.bende aynen senin gibiyim bir şeyi çok beğeniyorum ama maalesef gel görki kırmızı rengi yok.ne arasam elimi atsam kırmızı yok ama ne ararsan var. Deli oluyorum o an inan bazen çok sevdiğim bişe oluyorya bakıyorum kırmızı rengi yok o kadar sinir oluyorumki satıcılara bağırmak geliyor içimden neden bunun kırmızısı yok insanlar kırmızı yapmıyormu diye:47::47::47:çok si,nir bir durum ya ne yapalım bizde arar arar yine buluruz istediğimiz renkleri değilmi canım:26:pes etmek yok:37:

Back
X