Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mor koltuga ne renk perde

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

meryem8456

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
44
0
16
Tekirdağ
arkadaslar oturma odama ıkı tane mor kaz tuyu koltuk aldım metal kalın boru formunda ayakları var modern tarzda yerdeki halım beyaz aralarında sadece üç sıra grı sımler var odada aynı zamanda koltukla aynı kumastan ıkı adet pufum var ve masaustu bılgısayarımda aynı odada bılgısayar masam sarı renk kagıtla kaplı sıce perdeyı ne renk yaptırmalım ben sarı dumduz bır tul kenarlarınada yıne mor renkte serbest pılelı fon dusundum ama yınede karar veremedım sızce ne renk perde yaptırmalıyım lutfen yardımmmmm.....

mor ile füme iyi gider ama perde için füme nasıl olur bilmem .. perde de pastel tonlar belkı daha uyumlu olabilir mor ile :31:

buarada duvar rengini halı renginid belirtirsen daha yardımcı olurum

tatlım duvar rengım çok acık bej halım beyaz aralarında ıkı sıra sımlı grı var suankı perdelerım mor ama odayı çok karanlık yapıyor sarı perde dusundum kenarlarada fon olarak mor ama karar veremedım yınede sadece tulu bembeyaz dumduz bır tul kenarlarada yıne mor fonmu yapsam acaba ayyyy karar veremıyorum bır turlu hafta sonunda mısafırlerım var bıran once karar vermem lazım kı hemen dıktıreyım

Sarı gözün ilk algıladığı renktir canım. O yüzden perde de sarı renk yorucu olacaktır. Gri ile morun uyumu çok güseldir ama tabi göreceli bir zevk meselesi.Bence Gri renk (füme) de olabilir fon perde iç perdenide bej renginde ip perde ya da tül yaptırabilirsin bence..odan modern mi spor mu döşeli bilmiyorum ama sadece örnek olsun diye birde resim koyuyorum..
$West%u00252BElm%2Bgrey%2Bcolor%2Bblock%2Bcurtain.webp

kesinlikle füme...
mor-füme uyumuna bayılıyorum..
halında da gri şeritler varmış hazır...

bende mor koltuk aldım oturma odasına. netten araştırdığımda mor ile uyumlu renkler altın sarısı tonlarında sarı, beyaz , fuşya , pembe çıktı. bu tonları beyaz üzerinde perdede kullanmayı düşünüyorum. halıdada düz renk bu renklerden bir halı kullanacağım. birde salonumda turkuaz olduğu için evin genel uyumunu yakalamak amaçlı çok az turkuaz çizgi desen falan bir şey olsun istiyorum. sende evin genelini düşünebilirsin.by

arkadaslar oturma odama ıkı tane mor kaz tuyu koltuk aldım metal kalın boru formunda ayakları var modern tarzda yerdeki halım beyaz aralarında sadece üç sıra grı sımler var odada aynı zamanda koltukla aynı kumastan ıkı adet pufum var ve masaustu bılgısayarımda aynı odada bılgısayar masam sarı renk kagıtla kaplı sıce perdeyı ne renk yaptırmalım ben sarı dumduz bır tul kenarlarınada yıne mor renkte serbest pılelı fon dusundum ama yınede karar veremedım sızce ne renk perde yaptırmalıyım lutfen yardımmmmm.....

Ben olsam koltugun guzelligini kapatmamak icin parlak gri perde alirdim..heleki canli renklerle asla olmaz, cunku mor zaten kendisi can alici bir renk.…boyle kalabalik olmasinki cok rokus durmasin odanin icerisi.

Back
X