Mor/Eflatun/Lila renginde ceyizlik ariyorum

slm ben buaralar çok geziyorum her yere bakınıyorum. karacada neredeyse herşey mordu,çelik tencere sapları,teflon tencereler,kahvaltı takımları....

hatta orada arkadaşıma da dedim ''mor ayan birisi vardı söleyeyimde burayada bi baksın'' diye:61:

slm ben buaralar çok geziyorum her yere bakınıyorum. karacada neredeyse herşey mordu,çelik tencere sapları,teflon tencereler,kahvaltı takımları....

hatta orada arkadaşıma da dedim ''mor ayan birisi vardı söleyeyimde burayada bi baksın'' diye:61:

:16::16: cok tsk ederim canım
vallaha nedense bende bu konuyu actıktan sonra mor olan bir çok şey dikkatimi cekmeye basladı :52::52::65:

bunlar da benden örnek resimler olsunn

K5omul.jpg

z2RFbl.jpg

h8TT0l.jpg

8K0szl.jpg

VuA72l.jpg

VWmydl.jpg

pcxfWl.jpg

fF64Wl.jpg

ouhTMl.jpg

qZAm6.jpg

8is9Gl.jpg

ZUYD5l.jpg

BMZ5b.jpg

Hu0Gfl.jpg

kkYNql.jpg

WiCqQl.jpg

BWnuil.jpg

lh04W.jpg

5H8SQl.jpg

gdmt 1. ve 7. fotodaki ürünlerin markası nedir? Ayrıca paylaştığın plastik ürünlerde çok tatlı onları da nerede bulabileceğimizi bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ayy bu çok güzelmiş...

$5H8SQl.jpg

bu arada yukardaki resimlerde primanova roma mor banyo takımı var... benm hayalim de ilerde mor bi banyo... ben de roma mor alıcaktım ama onun taşları kararıyomuş :2: kullananlar öyle diyo.... üzüldüm yani...

hatta ben onun havlusundan paspasına varana kadar tüm roma mor olan tüm ürünlerini satın alıcaktım...

Banyo Seti Roma Mor

primanova ürünleri bu sitede çok uygun...

gdmt 1. ve 7. fotodaki ürünlerin markası nedir? Ayrıca paylaştığın plastik ürünlerde çok tatlı onları da nerede bulabileceğimizi bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

1. yemek takımı "cemile" marka, 7. resmi bilemiyorum markası yazmıyordu. plastikler de tupperware ürünleri

merhaba esinran, ben şuan banyomda primanova roma nın beyazını kullanıyorum. malesef sıvı sabunlukta ki taşlar karadı. metal olan basma pompası da paslandımı küflendimi bilmiyorum yeşil yeşil oldu. bizde 5 tane primanova seti var, taşlı olanlarda sorun var diğerleri iyi diyebilirim. alıcaksan taşsız olanları tercih edersen benim gibi üzülmezsin:30:

Back