Eki Görüntüle 150250 Eki Görüntüle 150251 Eki Görüntüle 150252 Eki Görüntüle 150253 Eki Görüntüle 150254 Eki Görüntüle 150255 Eki Görüntüle 150256
Canım Mor tencereler hemen hemen her markada var Emsan, Karaca, Schaffer. Diğer ürünler de Zara Home un çok şık doğrusu.
canım fincanı çok beğendim. onu nereden bulabilirim?
Canım Zara Home :)
özellikle bu cok hos duruyor tskler
Güle güle kullan canim tskler paylastigin icin cok sevimli rengarenk
Tskler bakacagimMerhabalar...
Benim mutfak eşyalarımda çoğunlukla mor,lila ve pembe...
Topiğimden inceleyeblirsiniz...
Allah kolaylık versin...
:81::81::81: cooooooooook $ik ve zarif ben begendimmm hatta bayildim güle güle kullan canimne mutlu benim gibi mor seven biri :))
canım yemek takımımda mor renk var diye bardak aradım durdum aylardır...hatta bir topic açmıştım..sonra yemek takımım kare olduğu için kare bardak aramaya başladım deli gibi sevgili paşabahçe sarı kare bardak üretmiş ama mor üretmemiş abartıp paşabahçeye mor bardak üretmesi hakkındaki görüşlerimi bildirdim...
buda benim çok severek aldığım yemek takımım...kütahyada yine bu model ama deseni daha lila ve mor renkte olan bir takım var bak istersen :)
burayı takip edicem belki bende uygun bişeyler bulurum...
Eki Görüntüle 150344
Sagol canim burdan fikir almak cok iyi olduDore nin kataloğuna bakmalısın canım çoğu mutfak gereçleri mor ve çok sevimliler
eylemonour'dan sonra en cok begendigim ikinci takim sanirim.. bu deseni adha önce görmemistim
canım paşabahçeden cevap gelmedi :) yemek takımım kütahya canım...bende çok beğeniyorum takımımı...
bahsettiğim diğer takımda bu
Eki Görüntüle 150807
Aydasucum bu paylastiklarini nerden bulabilirim :26::81:özellikle Salatakasesini ve ekmekligi
Aydasucum bu paylastiklarini nerden bulabilirim :26::81:özellikle Salatakasesini ve ekmekligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?