Mor/Eflatun/Lila renginde ceyizlik ariyorum

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
0
Almanya
mrb bayanlarrrrrrr..ceyiz düzenlerrrr ve dügün hazirliginda olanlar..:64:

banada bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim..:92::92::92::92:
bende ceyizimi düzmeye calisiyorm yalniz basliktata görebileceginiz gibi renk konusunda zaafim var özellikle tabaklarda bardaklarda mutfak esyalarinda anliyacaginiz..:91::69:

Sizlerin gözüne carpan baharatliklar veya tencereler vsvs varmi yani abartili cicekli böcekli degilde.. daha sade zarif biseyler ariyorum. Belki internette gezinirken gözünüze carpan bir takim esyalar olmustur.. resimlerini veya markasini paylasabilirseniz coooooook sevinirim:81::81:
simdiden tsk ederiyorm:71::70:

birde aklima gelmisken cilek desenli veya modelinde biseyler gören oldumu acaba:26:

Son düzenleme:
$tencere-takimi8.jpg $mor çay bardagı zara.jpg $mor.jpg $mor kadehler.jpg $mor sofra takımı.jpg $pr_01_243_max.jpg $mor sofralar zara home.jpg

Canım Mor tencereler hemen hemen her markada var Emsan, Karaca, Schaffer. Diğer ürünler de Zara Home un çok şık doğrusu. :nazar:

Mor denilince benim kahvaltı takımım aklıma geldi. Benimki bundan canım

Merhabalar...
Benim mutfak eşyalarımda çoğunlukla mor,lila ve pembe...
Topiğimden inceleyeblirsiniz...

Allah kolaylık versin...

ne mutlu benim gibi mor seven biri :))

canım yemek takımımda mor renk var diye bardak aradım durdum aylardır...hatta bir topic açmıştım..sonra yemek takımım kare olduğu için kare bardak aramaya başladım deli gibi sevgili paşabahçe sarı kare bardak üretmiş ama mor üretmemiş abartıp paşabahçeye mor bardak üretmesi hakkındaki görüşlerimi bildirdim...
buda benim çok severek aldığım yemek takımım...kütahyada yine bu model ama deseni daha lila ve mor renkte olan bir takım var bak istersen :)
burayı takip edicem belki bende uygun bişeyler bulurum...

$aakutahya-porselen-medusa-82-parca-yemek-takimi-7t8ri-21852.jpg

öncelikle hepinize tek tek tsk ederim paylastiginiz resimler icin :70::70:
cok güzeller yaaa doyamiyorm mor rengine..
:54::54::54::54:

Zara home'u tamamen unuttm ben:78::77: evet gayet sik duruyo:69: hemen bakicam tskler :61:

IKEA CAM KUPA
:69::69: güzelmis sagol cnm

özellikle bu cok hos duruyor tskler :16:

Mor denilince benim kahvaltı takımım aklıma geldi. Benimki bundan canım
Güle güle kullan canim tskler paylastigin icin cok sevimli rengarenk:69:
Uni ve karisik güzel duruyo

Merhabalar...
Benim mutfak eşyalarımda çoğunlukla mor,lila ve pembe...
Topiğimden inceleyeblirsiniz...

Allah kolaylık versin...
Tskler bakacagim :71:

ne mutlu benim gibi mor seven biri :))

canım yemek takımımda mor renk var diye bardak aradım durdum aylardır...hatta bir topic açmıştım..sonra yemek takımım kare olduğu için kare bardak aramaya başladım deli gibi sevgili paşabahçe sarı kare bardak üretmiş ama mor üretmemiş abartıp paşabahçeye mor bardak üretmesi hakkındaki görüşlerimi bildirdim...
buda benim çok severek aldığım yemek takımım...kütahyada yine bu model ama deseni daha lila ve mor renkte olan bir takım var bak istersen :)
burayı takip edicem belki bende uygun bişeyler bulurum...

Eki Görüntüle 150344
:81::81::81: cooooooooook $ik ve zarif ben begendimmm hatta bayildim güle güle kullan canim
seninkide kütahyadan mi acaba?:26: yoksa bakarim elbette digerine..
ve merak ettim bardak konusunda ne cikti?? olumlu sonuc alabildinmi:77: i$ime gelirdi dogrusu:90:

Dore nin kataloğuna bakmalısın canım çoğu mutfak gereçleri mor ve çok sevimliler
Sagol canim burdan fikir almak cok iyi oldu :70: bakacagim

eylemonour'dan sonra en cok begendigim ikinci takim sanirim.. bu deseni adha önce görmemistim:31::26: cok güzel arastiracagim canim sagol:71:

canım paşabahçeden cevap gelmedi :) yemek takımım kütahya canım...bende çok beğeniyorum takımımı...

bahsettiğim diğer takımda bu

$Kutahya-Porselen-Medusa-Gulfem-8_1706_1.jpg

canım paşabahçeden cevap gelmedi :) yemek takımım kütahya canım...bende çok beğeniyorum takımımı...

bahsettiğim diğer takımda bu

Eki Görüntüle 150807

anladim canim:80: umarim olumlu bir cvp gelir:81:
himmmmmmm diger takimda güzelmis yakindan bi görmek lazim ama senin takimin simdilik daha gzl geldi gözüme :nazar::16: tskler tekrar:79::79:

Aydasucum bu paylastiklarini nerden bulabilirim :26::81:özellikle Salatakasesini ve ekmekligi:69:

Ben bugun canlı canlı gordum ama beklentımı karsılamadı malesef :((
Sadece limonluğunu alabıldım, ekmeklık falan gorundugu gıbı degıldı...
Plastık gıbıydı, nasıl uzuldum anlatamam...

Ürün adı depa, yıne de netten arastırabılırsınız...

Back