• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Moos Sampuan ile saç dökülmem durdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
643
Rusya
Eczacı arkadaşımın tavsiyesi ile Moos şampuan aldım,ilk kullanımda dökülmeleri durdurdu.Ancak saçı çok sertleştiriyor,onun için de Tresan'ın ısırganotlu saç kremini önerdi.Şu an çok memnunum ikisinden de.Öneririm.

bende kullanıorm sımdı annem almıstı cıdden benmde buyuk derecede saç dokulmesını durdurdu ama extra bı gusel tarafı olmadı maalesf halbukı ben saçlarımn ahenkle dans etmesını ıstıodum :) o hayallerle kullanmıstım :p hehe

mrb arkdaslar bende almayı düşünüyorum denicem en azından banyodan cıktıktan sonra taradıktan sonrakı dökülmeleri durdursun yeter inş işe yarar :):)

bende moos şampuan kullandım aama benim şaç dökülmemi durdurmadı. şuan dow terapi kullanıyorum koparak dökülmelere karşı ama oda durdurmadı..

bence ilk iş doktora gidip tahlil yaptırmak saç dökülme sorunu ciddi boyutta ise....

benim de çok dökülüyordu saçlarım kızlar. novocrinin plasenta diye bir şampuanı var. onu kullanıyorum. çok iyi geldi. bir de fiyto diye bir şampuan var onu da öneririm.

ben moosun ısırgan otlu şeffaf kremlisini kullandım gerçekten çok güzel saçlara inanılmaz hacim veriyor ben çok memnun kaldım saçım iki kat gürleşti

sampuanlar sac dokulmesını durdurmaz ama sanırım dokulmenın nedenı cok cıddı bı problem deılmıs...yoksa durmaz gıbıme gelıyo

dışardan etkilerle durdurmaya çalışıyoruz hepimiz öyleyiz ama..
Belkii diyoruz belki işe yarar..
ısırgan otunu kaynatıp suyunu sürerlermiş eskiden ay bi onu denemedim onuda mı denesem napsam şampuanlarla olcak iş değil

Back