İlk kez duyuyorum hiç denemedim canımS Sevgibahceci15seniseviyorum- Birpdrci @Biyo1990 @bbilge23 Sakuraaa meryemhilall umudum58 @hayathey kızlar, deneyen var mı aranızda hiç? Siz de etiketler misiniz bilebileceğini düşündüğünüz kişileri? Kullanmış kişilerin önerilerini almak istiyorum.
Canım bende yeni duydum hiç bilmiyorumS Sevgibahceci15seniseviyorum- Birpdrci @Biyo1990 @bbilge23 Sakuraaa meryemhilall umudum58 @hayathey kızlar, deneyen var mı aranızda hiç? Siz de etiketler misiniz bilebileceğini düşündüğünüz kişileri? Kullanmış kişilerin önerilerini almak istiyorum.
Yok canım ilk defa senden duyuyorum. Nedir?Blmiyorum canim hic
Caksir suyu die bisi var onu duydunmu
Ben de ilk defa duyuyorum kuzu malesefKızlar selam. Dün Cildiyeye gittim, bana Moos İntim Likid verdi. Kullanan, faydasını ya da zararını gören var mi acaba?
Ya bana vulvodini tanısı koydu kadın doğumcu. Cildiyeye göründüm o da bunu kullan dedi hatta nörolojiye yönlendirdi. Vajinal sinirlere ilişkin hap verebiliyormuş nöroloji ama kaç tane nöroloji doktorunu aradıysam haberleri yokBen bunu kullanmıştım sanirim ama bende mantar vardi, o yuzden onermisti doktor. Eger oyle bir şikayetin yoksa kullanmana gerek yok bence
Canim onu kulananlarda hamile kalıyormuş herhlde oyle okudum bikac biyerdeYok canım ilk defa senden duyuyorum. Nedir?
İştah açıp kilo aldırıyormuşCanim onu kulananlarda hamile kalıyormuş herhlde oyle okudum bikac biyerde
Insalllah duzelir iyi gelir canimİştah açıp kilo aldırıyormuşcanım şu an halihazırda bir kür kullanıyorum gebelik için. Yalnız bazı zamanlar vajinal problemler yaşıyorum, özellikle ilişkide çatlak filan oluşuyor. Hassasmış vajinam. Mantara eğilimliymiş. Şekerim yok, temizliğime çok dikkat ederim, pamuklu çamaşır giyerim, çok dar pantolon giymem hatta yazın efil efil gezerim ama arada mantar oluşuyor. O yüzden bunu da önerdiler. Dediğim gibi sizler de etiketlerseniz birkaç kişiyi, belki duyan eden, kullanan birisine denk gelirim
Herhangi bir yan etkisi yok değil mi? Bu konularda çok pinpirikliyim deBen bir ara kullandım. Çok yıkıyordum sabunla vs. Sadece daha temiz hissetmek istemiştim doktor bunu vermişti. Çok da memnun kalmıştım. Bak iyi hatırlattın alayım yine.
Teşekkür ederimYok yok san ne için verdi bilmiyorum ama yapacağın onunla köpürtüp yıkamak tabii ki dış kısmını, sonrasında da o bölgeyi kuru tutmak. Kokusu falan güzeldi. Sabah akşam kullanıyordum bana kalsa her dk kullanırdım da