- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.641
@Ada-anne size destek için 1.500 Ya VEHHAB CC.okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnTabiki oluruz ya vehhab 1.500 aldım okuyunca yazarım
ALLAH dualarını kabul etsin canım çok güzelKIZLAR DUAM BIRAZ UZUN OLDU NORMALDE KISA TUTARIM DA İÇİMDEN GELDI YAZMAKKUSURA BAKMAYIN
Yarın onun sırası bende bugun yukarda paylastımPix niyetini de paylaşacak misin
Son iki kişişiyi yarın okuyup son gün tolpu duaların kabulü için tefriciye okunacak diye konuşuldu zannettim bende ayşeciğim .Yanlış anladım galibaYarın onun sırası bende bugun yukarda paylastım
Yarın son kısıyı de paylasıyım pazar da tefriciyye okuyalım olurmu.Son iki kişişiyi yarın okuyup son gün tolpu duaların kabulü için tefriciye okunacak diye konuşuldu zannettim bende ayşeciğim .Yanlış anladım galiba
Bence duan muhteşemdi.Okurken insanın manevi duyguları yoğunlaşıyor.Rabbim güzel duanı kabul eylesin.Bahtında akıbetin de geleceğinde dua gibi kalbin gibi güzel olsun güzel yürekli kardeşimKIZLAR DUAM BIRAZ UZUN OLDU NORMALDE KISA TUTARIM DA İÇİMDEN GELDI YAZMAKKUSURA BAKMAYIN
Aminnnn ablacım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsınBence duan muhteşemdi.Okurken insanın manevi duyguları yoğunlaşıyor.Rabbim güzel duanı kabul eylesin.Bahtında akıbetin de geleceğinde dua gibi kalbin gibi güzel olsun güzel yürekli kardeşim
Benim.ki aklıma. GeldiKIZLAR DUAM BIRAZ UZUN OLDU NORMALDE KISA TUTARIM DA İÇİMDEN GELDI YAZMAKKUSURA BAKMAYIN
Nameste kızı ıcın de tamammısın cnm
Canım penyez'im 500 tane de ben okudum.Allah razı olsun
Ağzına yüreğine sağlık lenamMorrmeneksee Ayşem niyetine 3.000 tane Ya Talib okudum Rabbim niyetini kabul etsin inşallah kuzum
Rabbim gönlünün muradını versin ihtiyaçlarını gidersin inşallah çokça Aminnnnnnnnn
Duaların içinde Allah razı olsun kuzumm
Rabbim seninde hayırlısı ile yuva kurmanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?