🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

3000 ya mucib okudum ...

M Morlale8 niyetine 3.000 tane Ya Mücib okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Rabbim gebe kalmanı kolaylaştırsın, inşallah yaza kalmadan transfer olmadan pozitif haberlerini almak nasip olsun inşallah
Şüphesiz her zorlukta bir kolaylık vardır Rabbim sana da bu yolda olanlara da kolaylık versin,çıkış kapısı göstersinn, aydınlatsın biziii Aminnnn..
Sıkıp bunaltmasın, umutsuzluk olmasın içimizde, içimize inşirah ferahlığı versin inşallah
Çokça Aminnnnnnnnn tüm dualara
Morrmeneksee okudum Ayşem

M Morlale8 arkadaşımızın niyetine 3.000 Ya Mucib CC. okudum RABBİM dualarımızı kabul etsin aminnnnnn Morrmeneksee

M Morlale8 arkadaşımız için 3000 Ya Mucib esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllah

M Morlale8 arkadasimiz icin 3000 Ya Mucib okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin.

3000 ya mucib okudum..

M Morlale8 Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin Aminnn
Morrmeneksee

3000 ya mucib okudum ...

M Morlale8 arkadaşımızın niyetine 3.000 Ya Mucib CC. okudum RABBİM dualarımızı kabul etsin aminnnnnn Morrmeneksee

M Morlale8 arkadaşımız için 3000 Ya Mucib esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllah

M Morlale8 arkadasimiz icin 3000 Ya Mucib okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin.
Benim canım dua arkadaşlarım hepinizin ağzına yüreğine sağlık rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin tez zamanda hep birlikte güzel haberler alalım inşallah Morrmeneksee Ayşem rabbim sendende razı olsun çok güzel vesile oluyorsun bizlere

M Morlale8 arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Okudum Morrmeneksee

Okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…