🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

3000 ya rakib Okudum... magni icin

12. 13. 14. gündeki arkadaşların Esmalarını tamamladım. Allah kabul etsin dualarını inşallah

Magnifiaque arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Magnifiaque için 3000 Ya Rakib esmasını okudum

Canim lnam Amin rabbim razi olsun su mubarek gunlerin hurmetine insallah hepimizin dualarinin kabul oldugunu gormeyi nasip etsin rabbim
Magnifiaque canım magnim benim Rabbim içindeki sıkıntıları feraha çıkarsın inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına al. Duanı okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee
Cicegim cok cok tesekkur ederim Insallah guzel elifim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

16. GÜN SIRA =) penyez83

OKUNACAK ESMASI =) YA VEKİL CC.

ESMA ANLAMI =)
.
Kendisine güvenen kullarının işlerini en iyi şekilde yoluna koyan, kulların rızkına kefil olan.

Mutlak ve hakiki vekil, Kullarının işlerini gören, düzelten. İşlerini usulüyle kendisine bırakanların işlerini düzeltip, onların yapabileceğinden daha iyi yapıp, temin eden, vekil tutanların işini en mükemmel biçimde sonuçlandıran. Kendine güvenen kulların işini en iyi yoluna koyan. Kendisine tevekkül edenlere yardım eden demektir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

penyez83 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Elhamdü lillahi rabbil alemiyn ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeiyn

Allah’ım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla, dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle.
Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma, rızana uygun yaşayıp rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle.

Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına hacca gitmeyi nasip eyle

Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasır
Allah bize yeter.O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.

Rabbim dualarımızı YA VEKİL CC. isminin hürmetine kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…