- 18 Nisan 2021
- 1.238
- 3.177
- 83
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
OkudumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
9. GÜN SIRA =)agustos72
OKUNACAK ESMASI =) YA MUCİB CC.
ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
agustos72 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40
@Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
Yok sadem sıkıntı yoksızlerdende Allah razı olsun iyiki bir araya geliyoruz
İşteyim bitirince bildiricem canım❤Aktif Lora İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Diloss1
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@Ada-anne
F Flower__
Sadelikherseydir
@PiXiEE ve Magnifiaque canlar ztn sız gerıden gelıyosunuz diğer arkadaslar ıcın etıketlemıyrm eskı arkadaslara okudukca bıldırın yeterli. Bende kızlara tamamlamdı dıe bilgi vereyim
Çok geçmiş olsun ada annecim@morrmenekşe canım biraz rahatsızım, inşallah yarına kadar tamamlayıp bildiricem
Magnişlerin magniiişi güzel yüreğine sağlıkk aminnn bitanemm Allah kabul etsin
Teşekkür ederim tiniminicim❤Çok geçmiş olsun ada annecim
Canim tinnim insallah kabul olsun dualarinMagnişlerin magniiişi güzel yüreğine sağlıkk aminnn bitanemm Allah kabul etsin
Aa onu yazarken aklım Ya Fettah'a kaymış ciddenYa fettah mı
Saliş ya latif
Lifelifgt ya musavvir di
Tamam canısıAa onu yazarken aklım Ya Fettah'a kaymış ciddenYa Latif seklinde okudum hatta okurken de aklıma yıllar öncesinde lisedeyken bu zikri dileklerin kabulü için günlük 129 tane okuduğum ve uzun zamandır okumadıgım aklıma gelmisti.okurken hata yapmadığıma eminim yani O yorumu yazarken de acelem vardı evden çıkıyordum onun için karıştırdım galiba yazarken
Geçen Ramazan ayındaki Ya Fettah aklımızda kalmış galiba ondan oldu benceBişey deyim mi bende okurken ya fettah çektim geri düzelttim falan bir iki kişide öyle oldu
Ama ondan sonra yıne bi çok grupta yer aldık esma çektik ne bılım tek salişte olması garip geldı bana..Geçen Ramazan ayındaki Ya Fettah aklımızda kalmış galiba ondan oldu bence
Ya Fettah ile Ya Latif de birbirine kelime olarak benziyor diye ben de ne okuduğumu yazarken aklım ona gitmiş
Evet her şeyin bir nedeni vardırAma ondan sonra yıne bi çok grupta yer aldık esma çektik ne bılım tek salişte olması garip geldı bana..
Evet benziyorGeçen Ramazan ayındaki Ya Fettah aklımızda kalmış galiba ondan oldu bence
Ya Fettah ile Ya Latif de birbirine kelime olarak benziyor diye ben de ne okuduğumu yazarken aklım ona gitmiş
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
9. GÜN SIRA =)agustos72
ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40
@Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
9. GÜN SIRA =)agustos72
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40
@Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
Saliş profil foton anlamlı olmuşagustos72 niyetine 3000 ya mucib ismini okudum ..aminnn
Bundan sonra salişin profili hep boyleSaliş profil foton anlamlı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?