• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

3. GÜN SIRA =) Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.

⏩ESMA ANLAMI =) MAHLUKATINA LAZIM OLAN HERSEYİ VEREN

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✡️✡️ Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✡️✡️

Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için

Ey dualara icabet eden bize şahdamarımızdan daha yakın olan,
esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz.Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana
kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin. Bugünlerimize bin şükür.Biz senden razıyız sende bizlerden razı ol.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Onlarında ne dileği duası varsa kabul et.Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et.Düğüm olmuş yollarımızı çöz, mucizelerinle sevindir bizleri🤲🏻
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
mavikelebek34 mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40

Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint
tatlicincap tatlicincap
B Buluts34

M MaviMabellee
Ssevincli Ssevincli
penyez83 penyez83

M Morlale8
Madammor Madammor

ezgiisel ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir

Asiltutku Asiltutku
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için 3000 Ya Mu'ti okudum

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim çiçeğim okudum senin için rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevincini yaşatsın 🤲 Morrmeneksee Morrmeneksee

Duasina aminnn diyorum .. tinnos icin ya muti 3000 okudum...

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim benım canım tinnoşum bende okudum duanın sonunda grubu toplayan bır araya getiren arkadaşımızdan razı ol detayını gorunce o kdr mutlu oldum ve duygulandım kı Allah sendende burdakı arkadaslarımdan da razı olsun, 💕

Esoşuma okudum Rabbim kabul etsin bu guzel duasini tez vakitte en guzel mujdeyle sevindirsin bizim gibi tum bekleyenleri🤲🥰❤️ Morrmeneksee Morrmeneksee

Hepiniz benim için ayrı ayrı kıymetlisiniz öyle güzel zamanda denk geldi ki bu dua Rabbim sizleri hiç İncitmesin inşallah Allah kabul etsin canlarım ❤️🥰🤲🏻

Canımsın kuzum ❤️ çok mutlu oldum haberine bebeni sağlıkla kucağına al ablam. Mutlu huzurlu olun hep 🙏🏻❤️
Oy kalbini sevdiğim Allah mı söyletti acaba 😍😍hamile değilim ablacım ama kalben anne olmayı çok istiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah:KK60:

Oy kalbini sevdiğim Allah mı söyletti acaba 😍😍hamile değilim ablacım ama kalben anne olmayı çok istiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah:KK60:
Bende şaşkın şaşkın okuyorum tekrr duana fılan bakıyorum ben mi atladım acaba dıe, 🤣

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

4. GÜN SIRA =) mavikelebek34 mavikelebek34
✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.

⏩ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✡️✡️ @MAVİKELEBEK34 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✡️✡️

Bismillahirrahmanirrahim

Allah'ım bana, aileme, arkadaşlarıma, tüm sevdiklerime sağlık, sıhhat, huzur, ferahlık ver, günahlarımızı bağışla, tövbelerimiz kabul eyle. Ailemi başımızdan eksik etme, kardeşime zihin açıklığı ver hayırlısıyla okulunu bitirip çalışmasını nasip et.

Allah’ım bu mübarek ramazan ayında tüm sevdiklerimin ve burada bir arada dua için toplandığımız gruptaki tüm arkadaşlarımın da tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul et.

İşimde ferahlık, helaliyle bol kazanç ve bereket ver. Doğru zamanda doğru kişiyle aklımdaki ve kalbimdeki gibi biriyle senin rızana uygun yuva kurmayı ve huzurla mutlulukla yaşamayı nasip et. Maddi ve manevi sıkıntılarımı gider, Kötü insanlardan uzak tut iyilerle karşılaştır Allah’ım.

Duama katılıp amin diyen arkadaşlarımın da dualarını yaşamalarını nasip et inşaAllah. Rabbim günahlarımızı bağışla bizleri her türlü kötülükte, kazadan, beladan koru. Amin

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
mavikelebek34 mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint