• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montlar satılmıştır..

Ama ölçüleri ben istedim almak istediğimi de söyledim adres yazmak ayrıntıdır değil mi? Ben ölçüleri istedim başkası aldı olmaz ki böyle çok üzüldüm doğrusu;(((

Siz ben alıyorum demeden hemen önce ben kendisiyle ölçüleri özelde sordum.
İsterseniz saatini atabilirim. Haksızlık yok. :34:

Ama ölçüleri ben istedim almak istediğimi de söyledim adres yazmak ayrıntıdır değil mi? Ben ölçüleri istedim başkası aldı olmaz ki böyle çok üzüldüm doğrusu;(((

üzülmeyin monta ilk talip ben olmuştum. canan hanımın üzerinde duruşunu sormuştum. gittim geldim satılmış. Alan güle güle kullansın.

Bakın yazılara benim yaZdıklarımı alıntılayıp ölçü verdiniz herşey tamam olunca tüm benim topladığım verilere göre başkası aldı benim çabama yazık değil mi? Ben adres yazarken başkası aldığını öğreniyorum üzüldüm;((

Siz ben alıyorum demeden hemen önce ben kendisiyle ölçüleri özelde sordum.
İsterseniz saatini atabilirim. Haksızlık yok. :34:

Tamam ben de özelde msj atmıştım önce. Cevap yazılmayınca burdan yazdım saat kaçta özelden msj attınız ben de atıcam kendi öEl msjımı... Eger benden önce özel msj attıysanız sözüm yok

ikinci montun kapşonu çıkıyor mu ? bel hizasında mı bitiyor ? ve 42 bedene tam olur mu

Arkadaşlar bu mont haftalarca hediyeli ev giyim topigimin içinde durdu. Ve gecen hafta derinin arkadasimiz bana bu montu kesin alacagini fakat ayin 15 ine kadar beklememi yazmis. Fakat sidir pijama takimi eklemisim diye benim hesabim kapatildi.3 gündür kapaliydi. Ve ben derin hanimin mesajini bugün okudum. İlk mesaja satacagimi söylediğim için kimseye haksizlik yapmadigimi düşünüyorum.

Burası açık bir platform... Açık da bir pazar. Beden ve görünüş sorduk. Konu sahibi attı. Baktık.
Sonra ilk kim yazarsa onun dedi, ben yazmışım...
Olayı uzatmanın anlamı yok. Kimseye birşey ispat etmek de gerekmiyor.
Koskocaman insanlarız.

Arkadaşlar bu mont haftalarca hediyeli ev giyim topigimin içinde durdu. Ve gecen hafta derinin arkadasimiz bana bu montu kesin alacagini fakat ayin 15 ine kadar beklememi yazmis. Fakat sidir pijama takimi eklemisim diye benim hesabim kapatildi.3 gündür kapaliydi. Ve ben derin hanimin mesajini bugün okudum. İlk mesaja satacagimi söylediğim için kimseye haksizlik yapmadigimi düşünüyorum.

Böyle bir durum varsa, ve o arkadaş almaktan vazgeçerse mesajınızı bekliyorum. Gene de çok nazik ve ilgilisiniz... Teşekkür ederim.

Burası açık bir platform... Açık da bir pazar. Beden ve görünüş sorduk. Konu sahibi attı. Baktık.
Sonra ilk kim yazarsa onun dedi, ben yazmışım...
Olayı uzatmanın anlamı yok. Kimseye birşey ispat etmek de gerekmiyor.
Koskocaman insanlarız.

Attığım özel msjın kopyası aşağıdadır görüldüğü gibi 14;06 da almak istediğimi yaZıp özel msj attım . Benden önce talip olduysanız siE sözüm yok. Size hayırlı olsun
Bugün, 14:06 Konu Sahibi : Navukat
Nergis

Giriş tarihi
Oct 2013
Siyah derş mont
Merhaba cana hanım ben hatice yani navukat;))) dei montunuza talibim 38-40 giyerim ölçüleri bildiriaeniz almak istiyırum tşk ederim
Cevapla Aktar

Navukat arkadaşım kime neyi ispat etme derdindesin?
Konu sahibi zaten söyledi ilk mesaj atanı..
Daha da dallandırıp ispat sunma yarışı neden ? Ne gerek var ? :ssz:

Attığım özel msjın kopyası aşağıdadır görüldüğü gibi 14;06 da almak istediğimi yaZıp özel msj attım . Benden önce talip olduysanız siE sözüm yok. Size hayırlı olsun
Bugün, 14:06 Konu Sahibi : Navukat
Nergis

Giriş tarihi
Oct 2013
Siyah derş mont
Merhaba cana hanım ben hatice yani navukat;))) dei montunuza talibim 38-40 giyerim ölçüleri bildiriaeniz almak istiyırum tşk ederim
Cevapla Aktar

Neyi uzattığınızı anlayamadım ben..Velevki siz daha önce davrandınız, konu sahibi dilediğine satma hakkına sahip öyle değil mi?
Ayrıca ben de takip ettim..Siz uzun uzadıya ölçüleri isterken hayal geldi, boy ölçü sormadan adresini verdi aldı..

Kahverengi montu almak istiyorum..

boyu :61 demişsiniz ama 47 mi mezürede yansıma olmuş net göremedim

cANIM, ürünleri kargodan ancak alabildim.. miss gibiydi hepsi, teşekkür ederimm :) şu trençkotu almamak için kendimi zor tutuyorum bu arada :))

Back