[SUB][/SUB]
Canan hanım önce ben talip olmuştum ama başkasına sattınız neden;((
Deri mont satildi.hayyal hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deri mont satildi.hayyal hayirli olsun
[SUB][/SUB]
Ama ölçüleri ben istedim almak istediğimi de söyledim adres yazmak ayrıntıdır değil mi? Ben ölçüleri istedim başkası aldı olmaz ki böyle çok üzüldüm doğrusu;(((Ozelden adresi ilk yazana satacagimi söylemiştim kusura bakmayin
Ama ölçüleri ben istedim almak istediğimi de söyledim adres yazmak ayrıntıdır değil mi? Ben ölçüleri istedim başkası aldı olmaz ki böyle çok üzüldüm doğrusu;(((
Ama ölçüleri ben istedim almak istediğimi de söyledim adres yazmak ayrıntıdır değil mi? Ben ölçüleri istedim başkası aldı olmaz ki böyle çok üzüldüm doğrusu;(((
Siz ben alıyorum demeden hemen önce ben kendisiyle ölçüleri özelde sordum.
İsterseniz saatini atabilirim. Haksızlık yok.
Arkadaşlar bu mont haftalarca hediyeli ev giyim topigimin içinde durdu. Ve gecen hafta derinin arkadasimiz bana bu montu kesin alacagini fakat ayin 15 ine kadar beklememi yazmis. Fakat sidir pijama takimi eklemisim diye benim hesabim kapatildi.3 gündür kapaliydi. Ve ben derin hanimin mesajini bugün okudum. İlk mesaja satacagimi söylediğim için kimseye haksizlik yapmadigimi düşünüyorum.
Burası açık bir platform... Açık da bir pazar. Beden ve görünüş sorduk. Konu sahibi attı. Baktık.
Sonra ilk kim yazarsa onun dedi, ben yazmışım...
Olayı uzatmanın anlamı yok. Kimseye birşey ispat etmek de gerekmiyor.
Koskocaman insanlarız.
Attığım özel msjın kopyası aşağıdadır görüldüğü gibi 14;06 da almak istediğimi yaZıp özel msj attım . Benden önce talip olduysanız siE sözüm yok. Size hayırlı olsun
Bugün, 14:06 Konu Sahibi : Navukat
Nergis
Giriş tarihi
Oct 2013
Siyah derş mont
Merhaba cana hanım ben hatice yani navukat)) dei montunuza talibim 38-40 giyerim ölçüleri bildiriaeniz almak istiyırum tşk ederim
Cevapla Aktar