• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montlar satılmıştır..

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.945
99
648
42
. . ..GERCEK kuzu derisidir. İçi peluş tüylüdur.gerçek 4g gizia markadir.gecen yil bin tlye yakin bir fiyata aldim.son fiyat 50 tldir. 42 beden yaziyor.fakat gizia kaliplari genelde küçük tur. 38 bedene uygun olur.. kahverengi içi gerçek kaz tüyü. Çok sicak tutar.kapsonlu. 40 beden 42ye kadar olur.fiyati 30 TL. siyah orta uzunlukta trenckot. 40 beden. Sifir ayarinda bir kaç ne giyildi sadece. 20 TL .bu fiyata kaçmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
siyah deri montunuza bayıldım. üstünüzde duruşunu gösteren bir fotoğraf varsa onu da yükler misiniz?

Üzerimde duruşu bana biraz küçük. Artik 38 beden değilim maalesef.onunu kapatamiyorum. :((.yinede resim eklemeye calisayim.

Deri olan mont siyah mı? Durumu nasıl? 50 tl yazmışsınız çok uygun br sorunu yok değil mi? Ölçüleri alabilir miyim bana uyara almak isterim;)))

Canann canım deri siyaha bayıldım ben......satma bacım zayıflarsın bence:1:

Çokta küçük durmuyor üzerinde:34:

Deri olan mont siyah mı? Durumu nasıl? 50 tl yazmışsınız çok uygun br sorunu yok değil mi? Ölçüleri alabilir miyim bana uyara almak isterim;)))

Bir omuzdan diğer omuza
Koltuk altından diğer koltuk altın(önü kapalı iken)
Bel ve montun tam yaka ortasndan boyu ile kol boyu nedir

Deri mont siyah. Hicbir sorunu deformesi renk kaybi Yok.ölçü veremem su anda. Ama 38 bedene uygun. Kisa mont tarzında.basene kadar inmez.

Bir omuzdan diğer omuza
Koltuk altından diğer koltuk altın(önü kapalı iken)
Bel ve montun tam yaka ortasndan boyu ile kol boyu nedir

42 beden yazıyor üzerinde dar bir 42 galiba deri montunuz ...

Deri mont siyah. Hicbir sorunu deformesi renk kaybi Yok.ölçü veremem su anda. Ama 38 bedene uygun. Kisa mont tarzında.basene kadar inmez.

;)) ama ölçüler olmadan karar veremem ki bana olup olmayacağını anlamam laIm canan hanım, dışarda iseniz eve gidince ölçüp yazar mısınız? Tşkler sizden haber bekliyorum;)

Karşıdan nasıl duruyor bir fotoğraf yükler misiniz? Benim üst kısmım 38 beden. :26:
Olur mu tereddütlüyüm.:44:

fermuari kapaliyken tam kol altından eninin ölçüsü 50 cm. Montun boyu 60cm..

Son düzenleme:
Back