- Konu Sahibi giraffesophie
-
Takas maalesef dusunmuyorum, hepsi 65 yapiyor, ben sana 60 a veroyim, kirmizi elbise dedigin uzun kollu olan fusya sanirim 38 beden, diger iki elbise 36 beden, eldivenler standart beden:)cnm kırmızı elbise ,deri detaylı siyah elbise,kalpli siyah elbise ve eldivenler için en son fiyatın nedir?takas düşünürsen takaslayalım..ancak bedenlerini yazar mısın?
anladım cnm..takas için fikrini değiştirirsen görüşelim..hayırlı satışlar...Takas maalesef dusunmuyorum, hepsi 65 yapiyor, ben sana 60 a veroyim, kirmizi elbise dedigin uzun kollu olan fusya sanirim 38 beden, diger iki elbise 36 beden, eldivenler standart beden:)
teşekkürler, ben evdekileri eritmeye çalışıyorum açıkçası :)anladım cnm..takas için fikrini değiştirirsen görüşelim..hayırlı satışlar...
Evet, tutumlu annedeki giraffesophie de benim :)Mrh tutumlu annede hesabiniz varmi ilk resimdeki abiyeyi gordum eger o sizseniz ordan begendigim urunle ilgili birsey sormak istiyorum
canm kaz tuyunun icine t shirt ten fazla bisey giyilmiyor giyersende cok terletir muhafazasi iyi.oluyor almayi dusu uyomussun fikir vermek istedim.içini gösteren bir fotoğraf da paylaşabilir misiniz? Almak istiyorum montu ancak olmazsa diye korkuyorum neticede kışın kazak, hırka.. giyiyoruz. benim beden ölçülerim 83-66-94
tesekkur ederimCanim.urunlerin gercekten cok hosss fekattt bedenleri kucuk azicikmkilo alin yaaa
sag altta cevapla yi sectiginde direkt alinti yapiyor cnmTeşekkür ederim ilginize, doğru diyorsunuz aslında ama işte illa onu çıkarmak gerekince kazak şart olmuş oluyor. Garip bir cümle kurdum ama siz anladınız sanırım :)
Nasıl alıntı yapılıyor bilmediğimden beceremedim sanırım :/evlaefe
sag altta cevapla yi sectiginde direkt alinti yapiyor cnm
Yok canm ne alakasi var iyi gunlerEvet teşekkür ederim bunu da öğrenmiş oldum. Cehalet çok kötü :)
Sagol tatlımBol satışların olsun bebeğimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?