- 13 Mart 2014
- 56
- 5
- 18
- Konu Sahibi giraffesophie
-
Fotografları buraya yüklemeyi beceremedim maalesefFotograflari buraya yukleyebilirseniz cok guzel olur
Tesekkur ederim:) Deri ceket satıldı gibi onun için eklemiyorumCevapla butonun yaninda dosya yukle var ordan yapabilirsiniz
Konu başlığına yazmıştım, elbiseler 20 tlCanım fiyatlarını yazarmısın özellikle siyah elbisenin :)
Merhaba Zara M bedenMerhaba
Bunun markası ve bedeni nedir?
Merhaba, kısmen degil tamamında var renk degisimi, orjinal, astoria'dan almıştım, 36 bedenim hala bana oluyor, s beden normal s, dar kalıp degilMerhabalar dkny mont orjinal mi? sararma tamamında mı var yoksa bölgesel mi? Son bir sorum olacak :)
Bu montu giydiğinizde ölçüleriniz neydi? Bazı montlarda S bazılarında M giyiyorum da..
Teşekkür ederim şimdiden :)
Ekledimiçini gösteren bir fotoğraf da paylaşabilir misiniz? Almak istiyorum montu ancak olmazsa diye korkuyorum neticede kışın kazak, hırka.. giyiyoruz. benim beden ölçülerim 83-66-94
Yeşil trenckot yok, siyah ve ben rengi var, fotografın ışığından yeşil gibi çıkmış olabilir, ikiside 25 tl, siyahi s stradivarious, bej olan xs mangoYeşil trençkotun bedeni ve markasını öğrenebilir miyim?
Yeşil trenckot yok, siyah ve ben rengi var, fotografın ışığından yeşil gibi çıkmış olabilir, ikiside 25 tl, siyahi s stradivarious, bej olan xs mango
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?