Montlar 25, Elbiseler 20 TL, ev hanımlığına terfi nedeniyle artık giyilmiyorlar:)

giraffesophie

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
56
5
18
Yeni kiyafetler de ekledim, gene ayni linkte.... Onlarin fiyatlari uzerinde yazili:)
Fotografları aşagıdaki linkten görebilirsiniz arkadaşlar, hiçbiri replika ürün değildir, temiz kullanılmıştır, dolap bekleyeceğine kullanılsın istiyorum. Daha devamı gelecek ama bebek bakmaktan fırsat bulursam:)
(Sadece içinde bir tane abiye var onun için 100 TL düşünüyorum, çünkü beli lastikli olduğu için hamileyken de göbekliyken de giyebilirsiniz, ben sadece 1 kere 6 aylık hamileyken giydim
https://www.dropbox.com/sh/ft5k3b73ccwv0ck/AAAOLHBLojFdwfjGx_p5ZYY1a?dl=0
  • Beyaz Orijinal DKNY KAZ TÜYÜ yarım mont, dolapta durmaktan sararmış, ben koslayla temizlerim açarım derseniz kaçırmayın, S beden
  • Stradivarius S beden Trençkot
  • Twist 38 beden truvakar kol suni deri ceket - pazartesi gunüne kadar ayrıldı.t
  • Zara M beden kahverengi mont
  • Mango XS beden krem rengi trençkot
  • Koton 36 beden kaşe 2 kat etekli jile
  • Erenköyde bir butikten alınan fuşya renkli uzun kollu elbise 38 beden

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hepsi çok şık, beden uysaydı montu kaçırmazdım....Kesinlikle satılırlar kitara_84 demişti dersiniz :))
hayırlı müşterileriniz hayırlı kazançlarınız olsun.

ürünlerin çok güzelmiş keşke biraz büyük beden olsalardı iyi satışlar bol kazançlar dilerim

Canım fiyatlarını yazarmısın özellikle siyah elbisenin :)

Merhaba
Bunun markası ve bedeni nedir?

Eklentiler

• 944506-12ea95898c5c62e89ac61590193425c3.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 98
Merhabalar dkny mont orjinal mi? sararma tamamında mı var yoksa bölgesel mi? Son bir sorum olacak :)
Bu montu giydiğinizde ölçüleriniz neydi? Bazı montlarda S bazılarında M giyiyorum da..
Teşekkür ederim şimdiden :)

Merhaba, kısmen degil tamamında var renk degisimi, orjinal, astoria'dan almıştım, 36 bedenim hala bana oluyor, s beden normal s, dar kalıp degil

içini gösteren bir fotoğraf da paylaşabilir misiniz? Almak istiyorum montu ancak olmazsa diye korkuyorum neticede kışın kazak, hırka.. giyiyoruz. benim beden ölçülerim 83-66-94

Yeşil trenckot yok, siyah ve ben rengi var, fotografın ışığından yeşil gibi çıkmış olabilir, ikiside 25 tl, siyahi s stradivarious, bej olan xs mango

Çok ilginç telefonumun ayarından sanırım yeşil görünüyordu, bilgisayara geçince siyah olduğunu fark ettim.Ben düşüneyim karar verirsem haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…