Montlar 25, Elbiseler 20 TL, ev hanımlığına terfi nedeniyle artık giyilmiyorlar:)

giraffesophie

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
56
5
18
Yeni kiyafetler de ekledim, gene ayni linkte.... Onlarin fiyatlari uzerinde yazili:)
Fotografları aşagıdaki linkten görebilirsiniz arkadaşlar, hiçbiri replika ürün değildir, temiz kullanılmıştır, dolap bekleyeceğine kullanılsın istiyorum. Daha devamı gelecek ama bebek bakmaktan fırsat bulursam:)
(Sadece içinde bir tane abiye var onun için 100 TL düşünüyorum, çünkü beli lastikli olduğu için hamileyken de göbekliyken de giyebilirsiniz, ben sadece 1 kere 6 aylık hamileyken giydim
https://www.dropbox.com/sh/ft5k3b73ccwv0ck/AAAOLHBLojFdwfjGx_p5ZYY1a?dl=0
  • Beyaz Orijinal DKNY KAZ TÜYÜ yarım mont, dolapta durmaktan sararmış, ben koslayla temizlerim açarım derseniz kaçırmayın, S beden
  • Stradivarius S beden Trençkot
  • Twist 38 beden truvakar kol suni deri ceket - pazartesi gunüne kadar ayrıldı.t
  • Zara M beden kahverengi mont
  • Mango XS beden krem rengi trençkot
  • Koton 36 beden kaşe 2 kat etekli jile
  • Erenköyde bir butikten alınan fuşya renkli uzun kollu elbise 38 beden

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hepsi çok şık, beden uysaydı montu kaçırmazdım....Kesinlikle satılırlar kitara_84 demişti dersiniz :))
hayırlı müşterileriniz hayırlı kazançlarınız olsun. :D:D

ürünlerin çok güzelmiş keşke biraz büyük beden olsalardı:KK43: iyi satışlar bol kazançlar dilerim:KK50:

IMG_4327.JPG
IMG_4312.JPG
IMG_4324.JPG
IMG_4323.JPG
IMG_4326.JPG
IMG_4314.JPG
IMG_4314.JPG
IMG_4321.JPG
Cevapla butonun yaninda dosya yukle var ordan yapabilirsiniz :KK66:
Tesekkur ederim:) Deri ceket satıldı gibi onun için eklemiyorum

Eklentiler

• IMG_4325.JPG
    IMG_4325.JPG
    66,5 KB · Görüntüleme: 93
Merhabalar dkny mont orjinal mi? sararma tamamında mı var yoksa bölgesel mi? Son bir sorum olacak :)
Bu montu giydiğinizde ölçüleriniz neydi? Bazı montlarda S bazılarında M giyiyorum da..
Teşekkür ederim şimdiden :)

Merhabalar dkny mont orjinal mi? sararma tamamında mı var yoksa bölgesel mi? Son bir sorum olacak :)
Bu montu giydiğinizde ölçüleriniz neydi? Bazı montlarda S bazılarında M giyiyorum da..
Teşekkür ederim şimdiden :)
Merhaba, kısmen degil tamamında var renk degisimi, orjinal, astoria'dan almıştım, 36 bedenim hala bana oluyor, s beden normal s, dar kalıp degil

içini gösteren bir fotoğraf da paylaşabilir misiniz? Almak istiyorum montu ancak olmazsa diye korkuyorum neticede kışın kazak, hırka.. giyiyoruz. benim beden ölçülerim 83-66-94

Yeşil trenckot yok, siyah ve ben rengi var, fotografın ışığından yeşil gibi çıkmış olabilir, ikiside 25 tl, siyahi s stradivarious, bej olan xs mango

Çok ilginç telefonumun ayarından sanırım yeşil görünüyordu, bilgisayara geçince siyah olduğunu fark ettim.Ben düşüneyim karar verirsem haberdar ederim.

Back