Evet. Şu an ben de boşanma ihtimali görmüyorum. Çünkü hala düzelir umudum var. Umudum bitince ayrılık konuşması olur sanırım.Ama böyle söylerseniz herkes gülüp geçer. Bu kararlı bir kadın duruşu değil ki. Alıp karşınıza böyle bir evliliği daha fazla sürdüremeyeceğinizi, yorulduğunuzu, yıprandığınızı, böyle devam ederse bitirme kararı alacağınızı ve bunda çok ciddi olduğunuzu söylemelisiniz. Muhtemelen çocuklardan dolayı boşanma ihtimali olmadığını düşünüyor.
Evet aslında düşününce sıkıntı bu.Bosanmadan ayri evlerde yasayan o enteresan komsularinizi ornek gosterirseniz ciddiye almaz tabii.
Önceden de farklıydık ama benim sevdiğim şeylere dahil olurdu.15 sene once durum nasildi?
Yani o yine gerilim filmi ve futbol mu seviyordu? Sen nasil davraniyordun?
Mesela biz 5 sene once nasilsak simdi de oyleyiz , hicbir degisiklik yok zevklerimizde ve ortak yaptigimiz seylerde , sizde nasildi?
Siz yanındayken o ilgilenmek olmuyor ki.Yine size güveniyor.Yok sayın onu.Çocuk konusunda da şıkıştırın.Birak elinden teli diyin.Diyin yani çünkü yaptigi göz boyamak bile değil.Yorumlarınızı beğenen biriyim üzüldüm sizin icin.Evet ilgilenir ama ben yanındaysam. Onların yanında da telefon elinden düşmez.
Artık ona sormuyorum. Çıkıyorum geziyorum, arkadaşlarla vakit geçiriyorum. Ama aynı evde olmamıza rağmen sohbet edememek kötü hissettiriyor.
Eğer bir filmde romantizm varsa saçmadır, itinayla başka filme geçilir.Bir filmin içinde hem gerilim hem romantizm olabilir mesela. Bu tarz ortak yapımlar izleyebilirsiniz.
Ayrıca çok keyifli, ilgi çekici belgeseller de var gercekten. Iki tv kesinlikle bire düşürülmeli.
Ben de artık kendime üzülüyorum.Siz yanındayken o ilgilenmek olmuyor ki.Yine size güveniyor.Yok sayın onu.Çocuk konusunda da şıkıştırın.Birak elinden teli diyin.Diyin yani çünkü yaptigi göz boyamak bile değil.Yorumlarınızı beğenen biriyim üzüldüm sizin icin.
Cunku gun gectikce zorlasir bu surec yani uyum saglamak , ne yapabilirsin bilemiyorum begancim ama zor bir hayat gercekten evde iki yabanci gibi yaşamakÖnceden de farklıydık ama benim sevdiğim şeylere dahil olurdu.
İsteyerek yapardı, ben zorlamazdım.
Son yıllarda yapan benim, o kendi burnunun dikine gidiyor.
Önceden de farklıydık ama benim sevdiğim şeylere dahil olurdu.
İsteyerek yapardı, ben zorlamazdım.
Son yıllarda yapan benim, o kendi burnunun dikine gidiyor.
Önceden umursamıyordum. Kim 4x4 lük ki diyordum.Cunku gun gectikce zorlasir bu surec yani uyum saglamak , ne yapabilirsin bilemiyorum begancim ama zor bir hayat gercekten evde iki yabanci gibi yaşamak
15 yıldır böyle değildi.Ama bu 15 yıl katlanılacak bir şey değil ki. Sevmediği bir şeye 15 yıl katlanmaz insan, katlanmamalı bence de.
Sorun burada zaten. Hep siz yapmamalisiniz. Beraber vakit gecirmek istemiyir demek ki. Sizinle vakit gecirmek isteseydi tv orada calisirken o izlemezdi. Konusacak hic mi bir seyi kalmadi? Arkadaslariyla oyle degildir eminim. Cok kotu bir durum. Onun da farkina varmasi lazim ortada bir anormallik oldugunun.Ben onun için yapıyorum ama o artık yapmıyor. Ben romantik film/dizi severim mesela. 3 dk bile izlemeyip diğer odada kendi zevkine göre yayınlar izliyor.
Birlikte yapmaktan keyif aldığınız hiçbirşey yok mu? Mesela ayri odalarda o futbol izlesin sen voleybol izle, bunlar bitince yapmaktan keyif aldığınız seyi yapin. Örneğin yürüyerek bir cafeye gidip cay kahve icin. Böylece ikinizin sevdiği seyide yapmış olursunuzO tür filmler beni geriyor, eğlendirmiyor.
Evet futbol, sürekli futbol.
Ben tenis, voleybol vb müsabakaları severim, eşim sıkıcı bulur. Bence de futbol sıkıcı.
Açık hava faaliyetlerini de sevmiyor. Balkonda çay kahve içmekten ne farkı varmış.
Konuşmayı denedim defalarca, suçlamadan.Balkonda keyif kahvesi hazırlayın , telefonlarınızı bırakıp çıkın.
O arada konuşun icinizdekileri. Açıkça , suçlamadan konuşun.
Monotonlasan hayat her yerde vardır. En heyecanlı anlardaki heyecan bile yasandikca monotonlasir zaten.
Burada önemli olan faaliyetleriniz değil iletişiminiz . Yarım saat bile olsa yüzyüze bakıp sohbet edebilmelisiniz.
15 yıldır böyle değildi.
Evet farklılıklarımız vardı ama bu farklılıklar rahatsız etmiyordu. Karşılıklı çaba vardı.
Son yıllarda tek taraflı olarak çabalayanın ben olduğumu fark ettim.
Belki fark etmekte geç kaldım, bilemiyorum.
Konuşmaktan ikinizin de keyif alacağı hiçbir konu yok mu? Hiçbir evlilik mükemmel değildir, ben çoğu çiftin de birbirine tıpatıp benzeyen insanlar olduğunu düşünmüyorum zira her çiftin ayrıştığı fikirleri, farklı zevkleri, hobileri oluyor ama bir şekilde ortak aktiviteler buluyorlar.15 yıldır böyle değildi.
Evet farklılıklarımız vardı ama bu farklılıklar rahatsız etmiyordu. Karşılıklı çaba vardı.
Son yıllarda tek taraflı olarak çabalayanın ben olduğumu fark ettim.
Belki fark etmekte geç kaldım, bilemiyorum.
25 yaşındaydık ikimiz de.Acaba çok mu genç yaşlarda evlendiniz. Yaş ilerleyip de zevkler,karakteriniz oturdukca mi uzaklaştiniz. Aklıma bugeldi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?