• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

monoton erkek arkadaşım...

smsm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
191
1
26
Konya
bayanlar merhaba.. benim sorunum biraz erkek arkadaşımla ilgili. 2,5 yıldır beraberiz genel olarak iyi anlaşıyoruz buluştuğumuzda sohbetimiz iyi. ilersi için ciddi düşünüyor benimle bende öyle tabiki.. ama gelgelelim çok monoton birisi..
uzun zamandır beni hiç mutlu edecek bişey yapmıyor. beni düşündüğünü hissetmiyorum. beni seviyor bunu biliyorum ama gerçekten aşık mı bunda şüphelerim var.. kendimi özel hissettirecek bişey yapmıyor. ikimizde öğrenciyiz görüşme sıkıntısı oluyor haliyle çok sık sık görüşmüyoruz ama araya uzun uzun zamanlarda girmiyor normal derecede.
bazen söylüyorum monoton olduğunu sıkıldığımı. canım ben yapıyorum senin için diyor. iltifat ediyorum işte diyor. ama iltifat etmesi gerçekten çok klasik her sevgilinin birbirine hitap şeklinden bahsediyor yani.. tamam canım madem istiyorsun ben senin için yapacam bişeyler lütfen artık konuyu kapat diyor isteksiz isteksiz bende alınıyorum küsüyorum yapma benim için hiçbişey beklemiyorum diyorum. tamam diyor. ama beni sevdiğinide biliyorum ne kadar monoton olsada.. tek şikayetim eskisi kadar değer görmemem.
ilerde evlenirsekte böyle zamanla olmasından korkmam başka bişey değil. sadece zamanla biraz böyle oldu. değiştin diyorum ama değişmedim aynıyım diyor. bende anlamadım bayanlar..
beni eskisi kadar sahiplenmiyor önemsemiyor.. önceden telefonda rahatsız eden sapıkları bile kıskanırdı dünyanın lafını sayardı nie beni aramışlar diye şimdi olsa engelle diyor açma konuşma diyor anca. eskisi kadar değerli hissettirmiyor kendimi. napmalıyım ilişkimi canlı tutabilecek yardım edermisiniz sizinle paylaşmak istedim.

Sevgisi elbette vardır hissettiğinize göre; nasıl derler, kaybetme korkusu yaşamıyor olabilir mi?
Hani, artık yıllandık, bu hatun da benim mantığına bürünüp ilişkiye heyecan katmaktan vazgeçmiş olabilir mi?
Arkadaşınızın karakterini bilmediğim için net bir yorum yapamadım, fakat bu soruların cevabı biraz daha ayrıntılı düşünmenize sebep olabilir.. :)

aynen öyle. elinde olduğumu sandığı için belkide tüm bunlar. bazen küsüyorum bazı sebeplerden 1 gün konuşmayınca barışmak istiyor dayanamıyor lütfen susma diyor. üzgün olmasına kıyamıyorum. konuşuyorum bende ama beni de anlamasını istiyorum malesef anlamıyor. olaylara kendi açısından bakıyor ve kabullenmiyor..

monoton olan bence sensin nie karşı taraftan bekliyoruz hep acaba
sen dır dır edeceğine ben neler yapıyorum ben ne kadar özveride bulunuyorum diye sordunmu hiç kendine ????
isteklerini erkek arkadaşına söylesen nolucak sipariş üzerine ilgi alaka seni ne kadar mutlu ve tatminkar edicek ki
bu seferde ben istediğim için yapıyor deyip bir topic daha acacaksın arkadaşım :40:

keske bana sorsaydınız. beni dır dır yapmakla suçlayacağınıza tabiki yapıyorum onun için ondan kat kat daha düşünceliyim. 2 ay öncesinde bi mektup verdim ona. tüm duygularımı hislerimi yazdım verdim. işi vardı dışarda değilde evde açmasını istedim söz verdi söz verdiği gibi de evde açtı o zamana kadar zor sabrettim dedi. hayatımda aldığım en güzel hediyeydi bu manevi olarak dedi. okuyunca ağladım dedi. gerçekten erkek arkadaşım çok duygusal biridir ağlamıştır biliyorum. senin için ne yapsam az dedi. hiç beklemediği bişeydi bu telefon facebook msn hepsi var kolay iletişim araçları ama ben böyle bişey yapmak istedim kendi el yazımla tüm hislerimi katarak çok içten yazdım gerçekten çok mutlu oldu o mektubu yazarkende çok düşündüm saatlerce dediğim her kelimeye dikkat ettim. kusursuz olsun istedim. o kadar mutlu olduki anlatamam. ben o heycanı korumak için uğraşıyorum. ama o yapmıyor.. inşallah anlamışsınızdır beni

canım ben seni anladım merak etme
beklentili olmak her zaman hayal kırıklığına yol açar :34:
akışına bırak belki adam sevgisini süpriz yapmadan ilgisiz alakasız sessiz bir şekilde yaşıyordur
belki duygu aktarımında beceriksiz bir sevgilin var olamazmı
seni eleştirmiyorum sadece bu yöndende bakabilirsin diyorum hiç olmazsa rahatlama acısından:34:

sen ona destanda yazsan birşey değişmez sevmemesinden değil kapasite bu kadar bu adamlarda dürtükledinmi anlık değişim olur oda topu topu 2 gün... 3. gün gene noldu dünkü aşkıma dersin... akışa bırak sevmenin alışverişimi olur...

Back