- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
-
- Konu Sahibi siyahibiri
Ben de onu ayarlayamıyorum başıboş bırakmak mi gerek yakınlaşmak mı bilemiyorum. Yakınlaşınca kusura bakma bi şey yapamam deyince kahroluyorum utanç duyuyorum. O istediğinde oluyor istediğini aldığı için sıkıntı yaşamıyor çünkü ben kendimi sorumlu hissediyorum geri çevirmem yani. Hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum.Kesinlikle bir kadın arzulanmak istiyor, az önce yine yaklaştım ama yok arkadaş çıldırıcam sonunda, o içerde TV izlesin, ben içerde ağlayayım. Çok zoruma gidiyor. Fiziksel olarak da beğenilen biriyim etraftan ama ona da bakmıyor bu iş.. kendinde bir anormallik olduğunu düşünmüyor ki yardım alalım. Sorun bende malum ona göre.. dua etmekten başka çarem yok. Her seferinde bir daha yaklaşmayacağım diyorum ama o uzun süre beklediği için dayanamıyorum bu sefer de. Ama yine hüsran ...
İstediğinde ben de hiç geri çevirmiyorum zaten nadir istediği için. Ben geri çevirirsem ne hissettiğimi anlasın diye, ya hiç yaklaşmazsa diye korkuyorum bu sefer deBen de onu ayarlayamıyorum başıboş bırakmak mi gerek yakınlaşmak mı bilemiyorum. Yakınlaşınca kusura bakma bi şey yapamam deyince kahroluyorum utanç duyuyorum. O istediğinde oluyor istediğini aldığı için sıkıntı yaşamıyor çünkü ben kendimi sorumlu hissediyorum geri çevirmem yani. Hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum.
Abla cinsellik icin karisim filan var yada ne biliyim ilac filan var onlardan denedin mi o istesin sende yuz verme yalvasin yakarsin sizin esinizden degil esinjzin sizden bekletisi olsun siz ona naz yapin afedersiniz hani bi cumle var goster ama verme sizede oyle yapinKesinlikle duygularima tercuman olmussun resmen. Bende coookk agladim sabahlara kadar. Cunku hissettirdigi sey cok kotu. Insan esi tarafindan begenildigini istendigini hissetmek istiyor. O zaman ev arkadasligindan ote olmuyor evlilik sanki.. arkadasim ben sadece kendime yaptim sen de yapma biliyorum coookkk zor. Cunku insan kendini motive ediyo falan sonra en ufak biseyde yazilani okuyosun biri bisey anlatiyo sonra belki icten ice gozunun icine bakiyosun hadi be adam hadi diye bisey olmayinca da butun olumlu dusunceler gidiyo bi girdabin icinde hissediyosun hepsini biliyorum ama sonucu degistirmiyo bunlar sadece kendimizi uzdugumuzle kaliyoruz. Zamana birak dua et tek yapabilecegin bu. Ama psikolog yani cift terapi ile belki duzelir seninki cok duzelen okudum
Canim ben artik zamana biraktim zaten ben vazgectikten sonra onda bazi degisiklikler oldu. Bakalim gozumu boyamak degilse bi degisiklik var gibiAbla cinsellik icin karisim filan var yada ne biliyim ilac filan var onlardan denedin mi o istesin sende yuz verme yalvasin yakarsin sizin esinizden degil esinjzin sizden bekletisi olsun siz ona naz yapin afedersiniz hani bi cumle var goster ama verme sizede oyle yapin
Anladim abla sende hakilisin 5 yil yaptin yapacagini artik esin yapsin ne yapacaksaCanim ben artik zamana biraktim zaten ben vazgectikten sonra onda bazi degisiklikler oldu. Bakalim gozumu boyamak degilse bi degisiklik var gibi
Daha once cinsellik geçmişi var mıymış eşinizin?Ben hamile de değilim ve yeni evliyim, %90 üzerinde yaklaşıp ısrar eden taraf ben oluyorum ve bu beni gerçekten üzüyor. Araştırdığım kadarıyla cinsel isteksizlikte terapi de pek etkili değilmişeşime göre ben fazla istekliyim her zaman. Ama ben istemesem haftalarca yaklaşmaz
Profildeki resim size aitse bi taniyan cikabilir diye korkmuyormusunuz okurken aklma o geldiCanim ben artik zamana biraktim zaten ben vazgectikten sonra onda bazi degisiklikler oldu. Bakalim gozumu boyamak degilse bi degisiklik var gibi
Yok canim korkacak neyim var???Profildeki resim size aitse bi taniyan cikabilir diye korkmuyormusunuz okurken aklma o geldi
Yok, ikimizin de ilk birliktelikleri evlenmemizle olduDaha once cinsellik geçmişi var mıymış eşinizin?
Ozel hayatla ilgi yazdgn icin dedm sknti yoksa sknti yokYok canim korkacak neyim var???
Ona rağmen bu kadar isteksiz?Yok, ikimizin de ilk birliktelikleri evlenmemizle oldu