- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
doktor bnada verdi izler var yanaklarımda yan etkisi çok kullanmaya korkuyorum bide yanında jel verdi clindoxyl die kullanmalımıyım szce?
doktor bnada verdi izler var yanaklarımda yan etkisi çok kullanmaya korkuyorum bide yanında jel verdi clindoxyl die kullanmalımıyım szce?
ben de kulladım dün felaket mide bulantısı yaptı, kustum. gece de hiç uyutmadı mide kramplarından. tok karnına içmiştim. herkeste işe yaramıyor anlaşılan.
Bana dün dermatoloğum (Artık bilmem kaçıncı) clindoxyl ve sivex verdi suratım için yanında monodoksla azro hap verdi. Buradaki yorumları okudum umarım işe yarar bende. Daha önce bir sürü krem kullandım sivilcelerim ve izleri duruyor. Eğer gelişme olursa yazarım.(Umarım olur)
Ben kullanıyorum müthiş oranda azalma oldu herhangi bir zararda vermedi 5.kutudayımSivilce tedavisinde "monodoks" kullanan var mı kızlar? ben araştırdım forumda ama çok fazla bilgiye ulaşamadım. Ben 2.kutumdayım ama çok etkili olmadı. 3.haftanın başındayım. acaba uzun süre kullanınca mı etkisini gösteriyor? Lütfenn yardım..
Canim peki geçti mi o beş tane olan antibiyotiği içincebenm normalde öyle kocaman kocaman agrıyan ve nodül gibi yumru yumru cıkmazdı monodoksu kullanınca öyle olmaya basladı yuzümde ben 3ay filan kullandım ...gatanın bi doktornu bulp gittim ;bi antibiyotk verdi içinde 5 adet filan vardı.adını hatrlamıyorum 2 sene oldu cnkü.bu bir kutuyu kullancaksn bidaha asla yutmucaksın 24 saatte 1 tane zaten dedi.sonra da losyon filan verdi.diğer forumlarda bunla ilgili bilgiler de var canımcım ...
canım gerçekten mi?? çok sevindim şuanda...ben daha 3.haftadayım ama geçirmedi diye umudu kesiyordum demek ki 3 ay gibi uzun süreli kullanırsam geçecek..Çok mutlu oldum ya=))
ya kızlar benm arkadas aynı hapı 5 ay kullandı sımdı sıvlcesı yok ızler ıcın tedavıye basladı. ama sız böle yazmısınız zaten cokda sonuc alan yada tedavıyı sonuna kadr devm ettıren yokben 3 ay oldu umarım ıı olur yaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?