- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
ya kızlar benm arkadas aynı hapı 5 ay kullandı sımdı sıvlcesı yok ızler ıcın tedavıye basladı. ama sız böle yazmısınız zaten cokda sonuc alan yada tedavıyı sonuna kadr devm ettıren yokben 3 ay oldu umarım ıı olur yaabilmiyorumkismile
Arkadaşının sivilceleri ne kadar yoğunlıktaydı ? Benim alnım çenem ve yanaklarımda vardı monodoks kullanırken yanaklarımdakiler gitti ama alnım ve çeneme hiç bir faydası olmadı malesef.. Ama senin azsa işe yarayabilir[/QU
arkadasımn yanaklarından boynuna doğruydu sıvılceleri 5. ayda hapı kestı sımdı sadece ızler için soyucu krem kullanıyor.
benmde duz aynaya bakınca yüzümde bişi yok sankı ama yaklarımda var ıste yazın berbattı yüzm tedaviye başladıktan sonra iileşmeye basladı ama çok yavaş bır şeklde. sag yanagımda pek bısı yok sımdı izler var. bu hafta solda 3 4 tane cıktı doktr. sivexi kesti imex yazdı. tabıı bunun yanında hapa devam
Arkadaşının sivilceleri ne kadar yoğunlıktaydı ? Benim alnım çenem ve yanaklarımda vardı monodoks kullanırken yanaklarımdakiler gitti ama alnım ve çeneme hiç bir faydası olmadı malesef.. Ama senin azsa işe yarayabilir[/QU
arkadasımn yanaklarından boynuna doğruydu sıvılceleri 5. ayda hapı kestı sımdı sadece ızler için soyucu krem kullanıyor.
benmde duz aynaya bakınca yüzümde bişi yok sankı ama yaklarımda var ıste yazın berbattı yüzm tedaviye başladıktan sonra iileşmeye basladı ama çok yavaş bır şeklde. sag yanagımda pek bısı yok sımdı izler var. bu hafta solda 3 4 tane cıktı doktr. sivexi kesti imex yazdı. tabıı bunun yanında hapa devam
sana faydalı olur inş. kurtulursun bu sivilcelerden.. :)
sana faydalı olur inş. kurtulursun bu sivilcelerden.. :)
insallh canm yaa inşllh kurtulurum bunlardan. pekı senn son sivlce durumun ne
insallh canm yaa inşllh kurtulurum bunlardan. pekı senn son sivlce durumun ne
Benim çok yoğun sivilcelerim yanaklarımda özellikle çok fazlaboynumda bile var roaccutane kullanıyorum şu an.. Daha çok erken olmasına rağmn faydasını gördüm.. Sivilcelerim artık kırmızı değil yzüm biraz soyulmaya başladı umarım böyle iyi sonuç vermeye devam eder.. :)
Kızlar ben bu hapı doktor tavsiyesiz internetten yaptığım araştırmalar sonucunda kullanmaya karar verdim.Daha ikinci kutum bitmemesine rağmen cildime çok iyi geldi,hiç bir yan etkisini de görmedim.Ayrıca hapla birlikte dove salatalık özlü sabun kullanıyorum.Gerçekten ikiside işi yarıo.
ii cesaret canım baslamıssın ve 2. kutuda degısımlerın olması süperr. ben kacıncıdayım unuttum valla 3 ay bıttı hımm bu drumda 6. kutudayım. ii olcak hepsı geccek buna ınanmaya calısıyorum bnde
evt cnm bıktığım için gözüm bişeyi görmüo valla.roaccutane da kullanmıştım 2 yıl önce eskisi kadar olmasada tekrar etti bi cesaret bu hapı kullanmaya başladım.
çeşitli krem ve kozmetik ürünlerden sonra şuan monodoks kullanıyorum ve 2. kutuya geçtim ilk zaman geçer gibi oldu ancak regl dönemiyle eski halini aldı. artı 2 krem daha var bunlarla azalıyor ancak tamamen sıfırlanacak mı bilmiyorum..
dr 3 ay devam edilmeli diyor.
uzun süreli kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapsınlar
doktor bnada verdi izler var yanaklarımda yan etkisi çok kullanmaya korkuyorum bide yanında jel verdi clindoxyl die kullanmalımıyım szce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?