Amin teşekkür ederimSize sabır ve ferahlık diliyorum Yüce Allah'tan.
Başım sağolsun cok üzüldüm allah sabır versinMerhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki kaldıramıyorum çok zor bi duygu rabbim kimseye yaşatmasın insanın basina gelmeden kalpten hissedemiyormus gerçekten mono mono tek yumurta ikizlerime hamileydim herşey güzeldi normaldi bı kac gün karın kasilmasindan sonra acile gittim ve 14+2 günlük ikizlerimin kalbi durmuş dendi ikisinide normal doğumla doğurdum isimleri verip toprağa verdik çok harabim çok üzgünüm tutamiyorum kendimi olumlu dusunmeye çalışıyorum ama 5 dk sonra yine dogurunca gördüğüm için aklımdan çıkmıyor bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Amin sağolunBaşım sağolsun cok üzüldüm allah sabır versin
Çok zor rabbim kimseye yaşatmasınYaşadığınız acıyı, üzüntüyü hayal bile edemiyorum. Allahım kalbinize esenlik versin.
Çok sağolun inşallah çok zorYaşadığınız acıyı, üzüntüyü hayal bile edemiyorum. Allahım kalbinize esenlik versin.
Allah sabır versin acınızı hafifletsin inşallah.Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki kaldıramıyorum çok zor bi duygu rabbim kimseye yaşatmasın insanın basina gelmeden kalpten hissedemiyormus gerçekten mono mono tek yumurta ikizlerime hamileydim herşey güzeldi normaldi bı kac gün karın kasilmasindan sonra acile gittim ve 14+2 günlük ikizlerimin kalbi durmuş dendi ikisinide normal doğumla doğurdum isimleri verip toprağa verdik çok harabim çok üzgünüm tutamiyorum kendimi olumlu dusunmeye çalışıyorum ama 5 dk sonra yine dogurunca gördüğüm için aklımdan çıkmıyor bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Amin inşallahAllah cennetinde kavuştursun
Amin amin çok sagolun arkadaşlarAllah sabır versin acınızı hafifletsin inşallah.
Evet bunu bilerek biraz kendimj sakinleştirmeye çalışıyorum ama yine tutamiyorum kendimiAllahım sabır versin inşallahçok üzüldüm onlar sizi cennette bekliyor olacaklar inşallah
Amin cnm inşallah inşallahAllah ferahlık versin. Sabır versin. Kavuşmak nasip etsin.
Çok zor yaşadınız süreç tahmin etmemiz imkansız yaşamayan bilmez ama sabırlı olun Allah mükâfatını size verir isyan etmeyin sabırlı olun Allah herşeyi bilen duyandır ondan yardım isteyin duanızı edin sabrınızı dileyin. Herşeyin en hayırlısını Allah bilir .Evet bunu bilerek biraz kendimj sakinleştirmeye çalışıyorum ama yine tutamiyorum kendimi
Teşekkür ederim zaten hiç uyumadan Rabbime sığınıyorum sabır diliyorum inşallah zaman benim ilacım olurÇok zor yaşadınız süreç tahmin etmemiz imkansız yaşamayan bilmez ama sabırlı olun Allah mükâfatını size verir isyan etmeyin sabırlı olun Allah herşeyi bilen duyandır ondan yardım isteyin duanızı edin sabrınızı dileyin. Herşeyin en hayırlısını Allah bilir .lütfen dua edin size iyi geleceğinden eminim . Sizin ne anlatacağınızı derdinizi en iyi bilen ve bildiği halde dinleyen rabbime ellerinizi açın ve sabır isteyin.
Olucaktır emin olun . Kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş AllahımTeşekkür ederim zaten hiç uyumadan Rabbime sığınıyorum sabır diliyorum inşallah zaman benim ilacım olur
Eminim öyledir bide herkes beni suçlar gibi sana dedim şimdi herkese yayma nazar ettiler o yüzden böyle oldu diyip duruyor beni çok yaralıyor bu halinde bile herkes bana bunu söylüyor dayanamıyorumOlucaktır emin olun . Kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş AllahımRabbim dert verdiğinde dermanını da verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?