Ya içimi rahatlattınız . Öncelikle ben çok beğendik anlatımını Yasemin hoca kalbimi ferahlattı ama çok esprili ve biraz ınsta storileri çılgın olunca korktum acaba işinin ehli mi diyeBen hamile kaldım canım. Yasemin hoca çok kibar biri. Bana hastalığımı bir anlattı şok oldum. Eşim Şimdiye kadar hiç bir doktor bizimle bu şekilde ayrıntılı konuşmamıştı dedi. Hoca olduğu için sanırım anlattığı hersey çok rahat anlaşılıyor. Oğlum olacak teyzesisenin de muradın olsun
Ben biraz korktum canım eğlenceli bi insan kişilik olarak çok pozitif ve iyi biri ama yumurta toplama işlemini falan o mu yaptıBen de onun hastasıyım ve çok memnunum. İlk denememizde pozitif sonuç almıştık ama malesef sağlıksız gebelik oldu ameliyatla sonuçlandı. Ameliyatımı da kendisinin yapmasını istemiştim. Şimdi tekrar deneme sürecine girdik her şey çok güzel gidiyor. Kendisini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Herkese de öneriyorum
Ben de merak ediyorum açıkçası takip edeyim surda:)Ben biraz korktum canım eğlenceli bi insan kişilik olarak çok pozitif ve iyi biri ama yumurta toplama işlemini falan o mu yaptı
Sen gidiyor musun canım ? Ne sorunun var peki ?Ben de merak ediyorum açıkçası takip edeyim surda:)
Ben gitmiyorum ama tüp bebek fiyatı uygun birde çok duyulan bi doktor die düşünüyorum. Tüp bebeğe başlayacağım canimSen gidiyor musun canım ? Ne sorunun var peki ?
Her şeyi kendi yapıyor. Kalp atışını duyana kadar da kendi takip etmek istiyor mümkünse. Maddi açıdan her türlü kolaylığa yönlendiriyor. Ben ilk denememde olumsuz sonuç almamıza rağmen pişman olmadım güvendim ona iyi ki de güvenmişim anne olmama vesile olduBen biraz korktum canım eğlenceli bi insan kişilik olarak çok pozitif ve iyi biri ama yumurta toplama işlemini falan o mu yaptı
Memnun kalacağını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsunBen gitmiyorum ama tüp bebek fiyatı uygun birde çok duyulan bi doktor die düşünüyorum. Tüp bebeğe başlayacağım canim
Size ne kadar fiyat çıktı tahmini Acaba ? Ben şu an muayene için 450 TL ödedim . Ama tüp bebek için 14bin falan dedi doğru mu acabaHer şeyi kendi yapıyor. Kalp atışını duyana kadar da kendi takip etmek istiyor mümkünse. Maddi açıdan her türlü kolaylığa yönlendiriyor. Ben ilk denememde olumsuz sonuç almamıza rağmen pişman olmadım güvendim ona iyi ki de güvenmişim anne olmama vesile oldu
Şimdi biraz içim rahatladı canım ama klinikte çok tatlıydı ınstagramda baya sosyal olunca korktum ilk ama şimdi endişem gittiDoğrudur ilaçlarla içinde söylemiştir o fiyatı laboratuvara falan da bazı ödemeleri kendi yapıyor ama inanın piyasanın durumunu düşünürsek uyguna yapıyor. Tabi uzun süredir piyasayı da çok bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama doktor takibi çok önemli bi şey bence. Ben ufak bi sorun olduğunda bile pazar günü de olsa geri dönüş aldım kendisinden. Ve en önemlisi olumsuz bi durumu sevinci coşkuyu sizinle aynı duygularla yaşıyor. Çünkü sizin emeğiniz olduğu kadar onun da emeği var
Evet özel hayatında biraz çatlak ben de o hallerini çok seviyorumŞimdi biraz içim rahatladı canım ama klinikte çok tatlıydı ınstagramda baya sosyal olunca korktum ilk ama şimdi endişem gitti
Ben bunları yazdıktan bi süre sonra kendisi de konu ile ilgili paylaşım yapmış. Ve eksiği var fazlası yokEvet özel hayatında biraz çatlak ben de o hallerini çok seviyorumAma işinde bi o kadar da titiz özellikle ilaç kullanımında hataya yer vermemek için elinden geleni yapıyor. İnşallah senin de gebe kalmana vesile olur canım Allah yardımcın olsun
Evett farkettim ben de çok tatlı yaBen bunları yazdıktan bi süre sonra kendisi de konu ile ilgili paylaşım yapmış. Ve eksiği var fazlası yok
Canım benim de doktorum oydu. Ama negatif olduYa içimi rahatlattınız . Öncelikle ben çok beğendik anlatımını Yasemin hoca kalbimi ferahlattı ama çok esprili ve biraz ınsta storileri çılgın olunca korktum acaba işinin ehli mi diyemesela yumurta toplamayı o mu yaptı kuzum. Teyzesi onu yesin sağlıkla kucağına al canım benim , aminnn
Sonra ne oldu peki gebe kaldınız mıCanım benim de doktorum oydu. Ama negatif olduinstada çılgın ana normalde ciddi opuyu kendi yapıyor
Negatif. NasipSonra ne oldu peki gebe kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?