- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
kaç taane aldın canım tava?ben monetan grill aldım tava olarak..et filn yapmaya..bi de pilav tenceresi..ama tencerenin ebatını hatrlamıom ya :
/ en büyüğü değildi ondan eminim.başka hangi ebtarlı avrdı söylersen hatrlarm brlki..
çeyiz topiğime bakablsn cnm.son sayfalarda olblr.sondan 2-3 syfada fln
24 den mi başlamalıyım o zaman20 cm tava baya küçük oluyor. 24 idealdir bence.
20 cm sahan kadar falan yani ben de bilmeden aldım. Omlet ancak olur diye düşünüyorum.24 den mi başlamalıyım o zaman
sağol canım 24tn başlaym o zaman param yetmiyo sahanlar beklesn o zaman:))20 cm sahan kadar falan yani ben de bilmeden aldım. Omlet ancak olur diye düşünüyorum.
kaç taane aldın canım tava?
canımmm benim hiiiççç tavam yok bir balık tavam var cem marka onn haricinde almadm daha hiç monetadan alacağım inşallah sahan seti derken yanlş mı söyledm acaba 2 tane yumurta tavası demek istemiştmcanım benm sahan setim esseden..sermkde yemek bekletmek iyi değil çnkü..yani sahanları o amaçla kullncm.kalan yemeği koyup dolaba atmaya...çelik aldım..
snra wok tava ve balık tavası esseden aldım yine...
seramk olrk hep moneta istyrdm..iste geriye et kızartmak içn tava ihtycm kalmştı.onu da ordan aldım..
yani ihtycını önce düşün snra al..
bide eskiden alınmış teflon setim var..onun içinde de tava fln var ama ona gerek duycağımı sanmıom artık..
moneta candır..
ceramica-01 idi sanrm en güzeli...
canımmm benim hiiiççç tavam yok bir balık tavam var cem marka onn haricinde almadm daha hiç monetadan alacağım inşallah sahan seti derken yanlş mı söyledm acaba 2 tane yumurta tavası demek istemiştm
kızlar monetadan tava ve pilan tenceresi alacağım sizce tavanın boyutları 20 24 26 28 cm mi olmalı yoksa 24 26 28 30 cm mi olmalı?
bunlara ek 18cm ve 22 cm lik sahan seti olacak..
bir diğer seçenek ise 3 tava mı olmalı yoksa 3 az olup 4 tane mi olmalı yardımcı olursanız sevinirim kızlarr?