moneta seramik tava seti boyutları?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
kızlar monetadan tava ve pilan tenceresi alacağım sizce tavanın boyutları 20 24 26 28 cm mi olmalı yoksa 24 26 28 30 cm mi olmalı?
bunlara ek 18cm ve 22 cm lik sahan seti olacak..
bir diğer seçenek ise 3 tava mı olmalı yoksa 3 az olup 4 tane mi olmalı yardımcı olursanız sevinirim kızlarr?

ben monetan grill aldım tava olarak..et filn yapmaya..bi de pilav tenceresi..ama tencerenin ebatını hatrlamıom ya :
/ en büyüğü değildi ondan eminim.başka hangi ebtarlı avrdı söylersen hatrlarm brlki..
çeyiz topiğime bakablsn cnm.son sayfalarda olblr.sondan 2-3 syfada fln

kaç taane aldın canım tava?

Bende pilav tenceresi almak istiyorum , moneta mı yoksa granit olanlardan mı alsam karar veremedim . Moneta kullanan arkadaşlar marka hakkında yorumlarınızı da yazar misiniz lütfen .

kaç taane aldın canım tava?

canım benm sahan setim esseden..sermkde yemek bekletmek iyi değil çnkü..yani sahanları o amaçla kullncm.kalan yemeği koyup dolaba atmaya...çelik aldım..
snra wok tava ve balık tavası esseden aldım yine...
seramk olrk hep moneta istyrdm..iste geriye et kızartmak içn tava ihtycm kalmştı.onu da ordan aldım..
yani ihtycını önce düşün snra al..
bide eskiden alınmış teflon setim var..onun içinde de tava fln var ama ona gerek duycağımı sanmıom artık..
moneta candır..

ceramica-01 idi sanrm en güzeli...

canımmm benim hiiiççç tavam yok bir balık tavam var cem marka onn haricinde almadm daha hiç monetadan alacağım inşallah sahan seti derken yanlş mı söyledm acaba 2 tane yumurta tavası demek istemiştm

canımmm benim hiiiççç tavam yok bir balık tavam var cem marka onn haricinde almadm daha hiç monetadan alacağım inşallah sahan seti derken yanlş mı söyledm acaba 2 tane yumurta tavası demek istemiştm

yumurta için bakır aldm bi tane mardinden :) buralardayım da ben ne bileyim onda yaaprım sanırsam..krep tavam da t design mor ..çok hoş bişi...

canım bence 24 ideal bir boyut.. 3 adet tavada yeterli bence .. sahan seti falan da alırsan işini görür... olmadı sonra alırsın tekrar... ben pratik geldiği için çok tava kullanırım .. o yuzden monetanın 3 lü setini (grill kızartma ve wok ) almıstım ... kızartma tavası 28 cm .. bana biraz buyuk geldi iki kişi için .. sonra 24 cm lik bi tane daha aldım .. birde uclu sahan seti var 18-20-22 cm ...ondan aldım yumurta omlet ıvır zıvır yapmak için .. yeterli olur diye dusunuyorum ... piyasada ki çelikler genelde 16-18-20 cm ... bi tık küçükler... oyle birşey de dusunebilirsin yanına 2 tava alıp ...

buarada monetanın 28 lik pilav tenceresini almıştım .. çok geniş geldi bana .. 26 cm varsa daha ideal olur sanki... şimdiki aklım olsa onu alırım ...

Kızlar monetanın Pro-Protection Base -Döküm Puntolu Tava ları çıkmış.Çelik üzerine mineral kaplamaymış ve yapışmama özelliği varmış.Sağlık açısından seramiğe oranla daha az zararlıdır diye düşünuyorum.Alıp kullanan,enine boyuna araştırıp tavsiye eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…