Yatak Odası Dekorasyonu Mondi kullanan varmıı ??

papatya_931

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
150
0
Mrb arkadaşlar 3 ay sonra düğünüm var bugün nişanlımla mobilyacıları dolaştık mondinin modelleri çok hoşuma gitti ama kullanış açısından bilgim yok aranızda kullanan varmı?? Memnunmusunuz deilmisiniz?

merhaba gençler. foruma yeni geldim, sadece mobilya konusu için. 1 aylık evliyim ve evlenmeden 1buçuk ay önce aldığım, teslimatta sorun olmayacak elimizde var denilen mobilyadan elimde hala eksikler var. hangi marka derseniz mondi. ben evlenmeden önce çok araştırdım. yapılan yorumların tarihine bakmadım. o yüzden birisi görsün de başı yanmasın diye yazıyorum. yapılan bazı olumlu yorumlardan etkilenip satın aldım ucuz diye saçmaladım. erkek tarafının durumu yok diye salonu mondiden aldık. annem mondiye güvenmediği için istikbal aldı, iyi ki de öyle yapmış. ben boydak gruba ait olduğu için istikbal bellona mondi aynı sanıyordum, alakası yokmuş. mondiyi de gelip istikbal kurdu ama kalitesi alakasız. mondi mobilya direk sunta. çekyatı açmak istediğimde altı da birlikte komple geliyor. nasıl hafifse altı artık. 2 buçuk ay kadar önce sipariş ettik mobilyayı, elimizde var dendi. düğünden önce 1 kırlent 5 sandalye eksik geldi. 5 tane başka sandalye getirmişler kullanılmış işimizi görsün diye güya. evimizi depo ettiler toz içinde evimi kirletiyorlar. onların başına bişey gelirse parası kesilir diye tehdit de edildik bir de peşin peşin. 1 aylık evliyim hala daha sandalyem eksik. şimdi 4 tane daha gelecekmiş 1 i eksik kalacakmış. adama neden kardeşim sipariş etmediniz mi dedim. ettim benle alakası yok diyor ne var bir tane eksik olsa arkadaş diyor bir de. annem hep istikbalden alır böyle muamele görmedik. başınızı yakmayın. istikbalde de aynı fiyata mobilya var, modeli mükemmel olmasın ama en azından eski kullanılmış kirli sandalyeleri salonunuzda depo yerine taşımayın. bence.

şok oldum yaa ne demek ne var kardeşim biri eksik. Valla iyi o sandalyeleri kafasına atmamışsınız. sanki bedava veriyor mobilyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…