• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Monalisa lazer pismanlik

Melis777777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
1
0
1
28
Merhaba arkadaslar ankara kizilayda monalisa lazer diye bi yer var duymussunuzdur bi kac tane daha subesi var hatta. 3bolge 100tl gibi bi kampanya yapmislar ben de ogrenciyim baya uygun diye. Neyse alex ve diod kullaniyorlarmis guya ki aletin ustunde vortex falan yaziyor bildiginiz İPL yani. Bi kac seans gittim dokulme oluyor etkli saniyorsunuz ancak alakasi yok tekrar dhaa da fazla bi sekilde ciktilar. Ustelik bacaklarimda siyah nokta nokta batik gibi seyler oldu. Her gittigimde farkli biri yapti islemi ve yapan kisiler o kadar bastan savma yapiyorlar ki ışın gormeyen yerler oluyor kaç defa uyarmistim.hatta. cihazin basligini nasil temizliyor hicbir fiktim.yok temizlemiyor da olabilirler. 3 seans mi ne gittim.her seansta beni 1saat beklettiler. Randevularla ilgilenen siyah uzun sacli kiza 1saat bekledigimi soyledigimde salak salak yuzume bakiyor. Muduru de paraci bi kadin hic ilgilenmiyor.arkadaslar oraya hala devam etmekte olan varsa ne dusunuyoru cok.merak ediyorum ama bence insanlari aptal yerine koyuyorlar baska bi aciklamasi olamaz

Back