• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOMMYS BLISS

hall_hall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3
0
86
33
Merhaba bebeğim 3.5 aylık mommys blıss kullanmaya baslayacagım doktorumun önerisiyle faydasını gören olduöı

Ben night time olanı kullanıyordum ve bebeğim şuan 3 buçuk aylık çok faydasını gördük gece emmeye kalktığımızda emip tekrar yatırıyorum gaz çıkarmakla uğraşmıyorum ve güzel uyku yapıyo fakat bebek acıkınca uyaniyo öyle uyku ilacı gibi kesinlikle değil
Fakat şuan elimde kalmadı ve geceler haram olmuş durumda
En son mail attım siteye bugün aradılar ürünler gümrükte takılmış bu hafta sorun çözülurmus ürünler Türkiye'ye gelirmiş inslalah en kısa zamanda gelir ve bizde başlarız kullanmaya

Orijinali kullanmadık hiç bilmiyorum gündüz olanı yani ama onuda merak etmiyo değilim sanırım onuda alicam yakında

Orijinali kullanmadık hiç bilmiyorum gündüz olanı yani ama onuda merak etmiyo değilim sanırım onuda alicam yakında
Dün kullandım ama menenjit aşısı olduk cok fayda etmedi sanrsam aşıdan kaynaklı sorun oldu kas agrısı huysuzluk yasadık bakalım ilerleyen günlerde yazarım buraya

Valla ben gündüzü gecesinide denedim bi faydası olmadı maalesef denemediğimiz damlada kalmadı ay sayıyoruz bitsin gaz çilesi diye

Her bebekte farklı etken sanırsam ben yarın gunduz tekrar deneyeceğim bakalım etki edecek mi
Aynen , dediğim gibi bizde hiç gaz damlası sonuç vermedi,relaktaz,nurse harveys,sab simplex…probiyotiğinide düzenli kullanıyoruz ama halen gece uykuda devam ..pırtladı mı rahatlıyor😂

Dün kullandım ama menenjit aşısı olduk cok fayda etmedi sanrsam aşıdan kaynaklı sorun oldu kas agrısı huysuzluk yasadık bakalım ilerleyen günlerde yazarım buraya
Aşıda olunca hiç bişey fayda etmiyo zaten ya bebeklere ya kıyamam 🥺
Ben gecesini kullandım dedim ya gerçekten çok faydasını gördüm
Siringasiyla veremiyorduk biberonun ucuna emzik kısmına döküp veriyoruz ve gerçekten çok memnunuz sizde öyle deneyebilirsiniz aklınızda olsun
Gündüz olanida sipariş ettim bakalım gelir bır iki güne onun faydasını görebilecek miyiz bakalım

Back