Çocuk Hastalıkları Molluscum illeti ! oğlumun vücudunu hızla sarıyor ! lütfen yardım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Duasi var diye biliyorum. Bi de reklsmlsrds hepmsigilenson sigilmkremi fslsnndiyor. Coknenteredsn bir degil iki degil neden cikar ki o kadar cok anlamadim. Son durumu yine yazsr misiniz. Rabbim sifa versn hemencik insallah ya..

Arkadaşlar siğille karıştırmayın lütfen. Konu Sahibi çok kolayl çözümü var.siz ne yaptınız . Son durumunuz ne. Yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Siğil değil malesef mollusk un içinde beyaz iltihap gibi bişey olur büyüdükçe kızarır ve içindeki iltihabı artan. Kızımda da çıktı gezmediğim doktor kalmadı çaresini bulana kadar.uzman olduk molluskun

Adana'da "Kokar" dediğimiz bir havuz vardı. Oraya 3 defa gittik. Hem havuza girdim hem de havuzun suyuyla oluşan çamurdan sürdüm. Siğilim geçti, farketmedim bile. Havuzdaki su dağın altından gelen kükürtlü su idi. Haşlanmış yumurta gibi kokuyordu.

Ben de Fethiyeye yakın bir yerde çamur banyosuna gittiydim iyi gelmişti.

Afyonun suyu kükürtlü galiba, kaplıcalar yumurta gibi kokuyor çünkü :)

bir de lepra hastanesinden vedat çimen var arkadaşım.. çok iyi bir dermatolog olduğunu söylüyorlar. Hem devlet hastanesi yanlış bilmiyorsam lepra. Yalnız randevu almak biraz sıkıntı adamdan. ona ulaşmaya çalışan çok kişi varmış çünkü

San jorj hastanesinde Uzm. Dr. Reyhan Özdil var çok iyi bir hekim.SGK lı iseniz indirimi var.Sanırım 80-90 Tl muayenesi.
Çok geçmiş olsun.
San jorj avusturalya hastanesi karaköyde.

Bunu yazan kişiye ulaşmam mümkün mü?? Yazıda ismi verilen doktor malesef 1 yıl önce vefat etmiş

Benim oglumdada var ve doktor dogal haline birakin dedi..
Evet kendi kendine geçebilen birşey ama geçiş süresi 6 ay ile 5 yıl arasında değişiyormuş ve bu arada yayılıyor malesef. Çözümü varsa beklemek çok saçma bence. Şu sıralar doğal bir yöntem deniyorum. Eğer işe yararsa paylaşacağım burda da.

Moluscum kizimin sirtinda cikmisti bende cildiyeye goturdum bana krem ve losyon verdi sabahlari losyonu surdum 1hafta boyunca arkasindan krem surdum bayaga uzun surdu gitmesi ama kurtulduk oyle lanet biseyki bacaklarina bile ati ama losyon ve keremle biti derisinde izler kaldi ama giti yanliz losyon cok aci verdi kizima yakti hep ama kurtulduk korktum yuzunede yayilacak diye adi ustunde moluckum ilaci var zaten

Ayrica oglunuzun havlusunu esyalarini hep ayri tutun sizede bulasabilir ele temasla bile yayilan manyak bir hastalkk krem surerken bile kulak copuyle suruyoruzki bizede bulasmasin

Bir yerde sigilin üzerine yumurtanın beyaz zarını koyunca iyi geldiğini okumuştum çiğ yumurtanin

Merhaba süreciniz ne oldu?bizde de aynı durum var

Benim kızımda da vardi kesinlikle bit gibi heryere bulasabilen bisey bu biz molusk ilaci kullandik ozel ilac. Uzun sürdü tedavi izlerde kaldı aşi izi gibi ama gecti cok şukur

Merhaba süreciniz ne oldu?bizde de aynı durum var
Benim tavsiyem inancınız varsa dua okutun kardeşim,muhakkak cevrenizde vardir birileri. rahmetli babanem siğillere dua okurdu iyleşmeyen kimseyi duymadım.Geçmiş olsun.

Merhaba 3 yaşındaki kızımla 6 aydır bu illetle ugrasıyorum maalesef dediğiniz dr ölmüş bana siz nasıl bir tedavi izledi yardımcı olabilir misin yüzünden vücuduna atmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…