- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 41
BAK CANIM BÖYLE BİRŞEY BULDUM SEN DE BİR ULAŞ DOKTORA İSTERSENMerhabalar arkadaşlar, 5 yaşındaki oğlum geçen yazdan beri molluscumla (bildiğimiz siğil, doktorlar ilerlemiş hali olduğunu söylüyor) savaşıyor..3 ayrı doktora götürdük hepside baticon ve bir enfeksiyon kremi veriyor. yada lokal anestezi ile lazer ameliyat yapılabileceğini..ancak yaşı çok küçük çok korkuyorum.çaresizce doktorların vermiş olduğu ilaçları kullanıyorduk ancak son 2 gündür hızla yayılıyor ve büyüyorlar kollarını tüm vucudunu hızla sardı hatta ellerine kadar yüzüne de bulaşacak diye çok korkuyorum..çok çaresizimözel sektör çalışanıyım ha diyince izinde alamıyorum.oğlumun babası da yok tek büyütüyorum fikir ve önerilerinize çok ihtiyacımız var .konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım !! şimdiden teşekkür ederim
Benim oğlumun kasıklarında ve ayak altında bazo kabarcıklar çıkıyo böyle su toplamış gibi sonra patlıyo ve kaşınıyo böyle bişeymi sizdekide dr götürdüm mantar dedi ama ben böyle mantar görmedim bunun gibi duruyoMerhabalar arkadaşlar, 5 yaşındaki oğlum geçen yazdan beri molluscumla (bildiğimiz siğil, doktorlar ilerlemiş hali olduğunu söylüyor) savaşıyor..3 ayrı doktora götürdük hepside baticon ve bir enfeksiyon kremi veriyor. yada lokal anestezi ile lazer ameliyat yapılabileceğini..ancak yaşı çok küçük çok korkuyorum.çaresizce doktorların vermiş olduğu ilaçları kullanıyorduk ancak son 2 gündür hızla yayılıyor ve büyüyorlar kollarını tüm vucudunu hızla sardı hatta ellerine kadar yüzüne de bulaşacak diye çok korkuyorum..çok çaresizimözel sektör çalışanıyım ha diyince izinde alamıyorum.oğlumun babası da yok tek büyütüyorum fikir ve önerilerinize çok ihtiyacımız var .konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım !! şimdiden teşekkür ederim
Geçmiş olsun, kızımda vardı ama sizin oğlunuz gibi tüm vücuduna yayılmıyordu, sağ elinin işaret parmağında tam eklem yerinde olduğundan kalem tutarken acı çekiyordu, önce birtakım ilaçlar kullandık fakat bir işe yaramadılar doğrusu, daha sonra özel bir hastanenin dermatoloji bölümüne götürdüm, orayı dondurdular, 1 haftaya kadar kendiliğinden düşer dediler, düştü ve bir daha çıkmadı.Merhabalar arkadaşlar, 5 yaşındaki oğlum geçen yazdan beri molluscumla (bildiğimiz siğil, doktorlar ilerlemiş hali olduğunu söylüyor) savaşıyor..3 ayrı doktora götürdük hepside baticon ve bir enfeksiyon kremi veriyor. yada lokal anestezi ile lazer ameliyat yapılabileceğini..ancak yaşı çok küçük çok korkuyorum.çaresizce doktorların vermiş olduğu ilaçları kullanıyorduk ancak son 2 gündür hızla yayılıyor ve büyüyorlar kollarını tüm vucudunu hızla sardı hatta ellerine kadar yüzüne de bulaşacak diye çok korkuyorum..çok çaresizimözel sektör çalışanıyım ha diyince izinde alamıyorum.oğlumun babası da yok tek büyütüyorum fikir ve önerilerinize çok ihtiyacımız var .konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım !! şimdiden teşekkür ederim
Benim oğlumun kasıklarında ve ayak altında bazo kabarcıklar çıkıyo böyle su toplamış gibi sonra patlıyo ve kaşınıyo böyle bişeymi sizdekide dr götürdüm mantar dedi ama ben böyle mantar görmedim bunun gibi duruyo
canım aktarda onun için ilaç var Rabbim şifasını versin inşAllahMerhabalar arkadaşlar, 5 yaşındaki oğlum geçen yazdan beri molluscumla (bildiğimiz siğil, doktorlar ilerlemiş hali olduğunu söylüyor) savaşıyor..3 ayrı doktora götürdük hepside baticon ve bir enfeksiyon kremi veriyor. yada lokal anestezi ile lazer ameliyat yapılabileceğini..ancak yaşı çok küçük çok korkuyorum.çaresizce doktorların vermiş olduğu ilaçları kullanıyorduk ancak son 2 gündür hızla yayılıyor ve büyüyorlar kollarını tüm vucudunu hızla sardı hatta ellerine kadar yüzüne de bulaşacak diye çok korkuyorum..çok çaresizimözel sektör çalışanıyım ha diyince izinde alamıyorum.oğlumun babası da yok tek büyütüyorum fikir ve önerilerinize çok ihtiyacımız var .konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım !! şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?