molluscum contagiosum oldum ne yapıcam bennnn :(

lcprscn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
32
0
86
Samsun
bu hastalığa sebeb olan virüs yıllardır benle varmış ve ben daha yeni öğrendim acayip derecede yayıldılar vücuduma ne yapacağımı bilmiyorum bu hastalığa yakalanan var mı bana yardım edecek birii bilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun. Ben ilk defa duyuyorum bu virüsü. Allah yardımcın olsun. İnşallah tedavisi olan bir şeydir.

benım esımde var ne yazık kı kasıklarında... dermatologa gıttık. bı tanesını o ıgneyle patlatıp ıcındekı koyu kıvamlı ıcerıgı cıkarmıs ve ıyotlu solusyon surmus. dondurma veya yakmadansa bu yontemın daha uygun oldugunu ve daha cabuk vucuttan uzaklastıracagını soyledı.

evde bunları steril iğnelerle patlatıp cımbızla ıcını cıkarıyoruz. uzerıne hemen tenturdioda benzeyen bır solusyon suruyoruz. bunu hergun devam edıyor. ve mıkrop kapmaması ıcın de antibiyotık krem kullanıyoruz..

letheriver oncelikle geçmiş olsun.bendede çıktı kullandığınız ilaçların adı nedir?ne kadar suredir savaş veriosunuz iyileşme oldumu

Vuruslu hastaligi igneyle temizlemekte ayri bi mesele galiba zaten vurus yayiyor ele bile temas edimemesi lazim kulak copuyle krem suruyoruz igne degiskk bir yontem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…