• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Molfix bezin içinden çıkan metal ataç

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Bugün bebeğimin altını bezleyeceğim sırada paketini yeni açtığım bezin içinde kocaman metal bir ataç farkettim. İyiki bezi bebeğime bağlamadan farketmişim, bebeğimi yaralayabilirdi. eyvahedigeldismileBüyük tatnınmış bir firmanın markasından hiç beklemezdim. :umursamaz:Çok ilginç geldiği için paylaşmak istedim. Bebeklerinizi bezlerken dikkatli olun.

şikayette bulunun.. gözümüzden sakındığımız bebeklerimiz konusunda daha hassas olmalılar.. :umursamaz:

Şikayet maili attım. Bakalım geri dönecekler mi?
Bebek bezi ve metal ataç!! Ne alaka yaabilmiyorumkismile

Bizimde aldığımız baby star bezinin yan bantları dar yapılmış öyle ki çocuğun bacağında iz yapıyordu. Annemdeydi paket kızım bu bez küçük oluyor dedi. Baktım bendeki bezlerle karşılaştırdım. Tüm bunlar olurken annem paketi yarıladık boşver dedi ama ben dinlemedim. Sonra firmayı aradım anlattım. Hemen geldiler iki kişi baktılar beze bir sürü özür dilediler yerine bir paket bıraktılar. Ve inceleyip sonucu size bildireceğiz dediler. Bir hafta sonra inceleme raporu geldi. Özür dilemişler ve fabrikasyon hatası olduğunu, daha özenli ve dikkatli olacaklarını, haber verdiğimiz için teşekkür ettiklerini belirtmişler. Zaten öyle olmasından başka imkanı da yok çünkü yan bantlarından dar imal edilmiş.

Firma ile irtibata geçseydiniz keşke bezi de atmayın gösterin onlara. Kul yapısı sonuçta ama daha dikkatli olmaları açısından bizlerinde bildirmesi lazım. Ya görmeyip o bezi bağlasaydınız mazallah...

Bizimde aldığımız baby star bezinin yan bantları dar yapılmış öyle ki çocuğun bacağında iz yapıyordu. Annemdeydi paket kızım bu bez küçük oluyor dedi. Baktım bendeki bezlerle karşılaştırdım. Tüm bunlar olurken annem paketi yarıladık boşver dedi ama ben dinlemedim. Sonra firmayı aradım anlattım. Hemen geldiler iki kişi baktılar beze bir sürü özür dilediler yerine bir paket bıraktılar. Ve inceleyip sonucu size bildireceğiz dediler. Bir hafta sonra inceleme raporu geldi. Özür dilemişler ve fabrikasyon hatası olduğunu, daha özenli ve dikkatli olacaklarını, haber verdiğimiz için teşekkür ettiklerini belirtmişler. Zaten öyle olmasından başka imkanı da yok çünkü yan bantlarından dar imal edilmiş.

Firma ile irtibata geçseydiniz keşke bezi de atmayın gösterin onlara. Kul yapısı sonuçta ama daha dikkatli olmaları açısından bizlerinde bildirmesi lazım. Ya görmeyip o bezi bağlasaydınız mazallah...

Firmaya mail attım zaten. :1shok:
Bezin içinden çıkan ataçı atmadım tabii saklıyorum. Ama beze yapışık değildi ataç. Aldım atacı bezi de kullandık yani.

Back