• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moldavit çeyiz hazırlıyorrr :)

Moldavit

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
12
0
6
Ankara
Herkese merhaba :)
Günlerdir yazdıklarınızı, paylaştıklarınızı takip ediyorum. Herkesin birbirine fikir vermesi, yardımcı olması çok hoşuma gitti. Bende sizden heveslendim aldıklarımı paylaşmak istedim.
Yaklaşık 1 senedir hazırlık yapıyorum. Alacaklarım hala bitmedi. Cidden çok zor bir şeymiş çeyiz hazırlığı :) Bunun yanında kötü bir huyum var. Maalesef gözüm doymuyor. Her beğendiğimi almak istiyorum, alana kadar da rahat edemiyorum :) Böyle olunca alacaklar hiç bitmez tabii :))
İlk önce misafir yemek takımım ve çatal kaşık takımımı paylaşmak istiyorum. Annemle çok beğenerek aldık. Aslında çeyiz seti düşünüyordum topluca aradan çıksın diye ama olamadı ne yazık ki. Böyle biraz pahalıya patladı bana ama olsun :)

$DEMONJÝ 1028.webp$HÝSAR Milano Çatal Kaþýk Seti.webp$DEMONJÝ 1028.webp$HÝSAR Milano Çatal Kaþýk Seti.webp

Yemek takımım bone china. İkisi 1600 TL.

Tencere işini biraz abartmışım sanırım :) Annem yeter artık alma diye yalvarıyor. Aldıklarım hangi mutfağa sığar bilmiyorum :) Ama birde sahan seti alıp tencere faslını kapatacağım inşallah :)) Onuda artan yemekleri buzdolabında rahat saklamak için istiyorum. Bilmiyorum çok gerekli olur mu?

Eklentiler

• $Bernardo Mini Tencere 16 cm.webp
    $Bernardo Mini Tencere 16 cm.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 124
  • $BERNARDO Alüminyum Döküm Tencere.webp
    $BERNARDO Alüminyum Döküm Tencere.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 360
  • $BERNARDO Carmine çelik tencere Seti.webp
    $BERNARDO Carmine çelik tencere Seti.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 384
  • $Tefal Flavour 26 Wok Tava.webp
    $Tefal Flavour 26 Wok Tava.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 140
  • $Tefal Flavour 26cm Kýsa Tencere.webp
    $Tefal Flavour 26cm Kýsa Tencere.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 179
  • $Tefal So Tasty 26 cm Tava.webp
    $Tefal So Tasty 26 cm Tava.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 125
  • $Tefal Sensorielle tava 28 cm WOK.webp
    $Tefal Sensorielle tava 28 cm WOK.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 175
  • $Tefal Sensorielle tava 30 cm.webp
    $Tefal Sensorielle tava 30 cm.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 126
önemli olan içine sinmesi pahalı falan olsun bir şey olmaz..hepsini güle güle kullan canım

Teşekkür ederim canım.
Çok doğru söylüyorsun. İlk almaya başladığımda nasıl öderim diyordum. Ben anlamadan bitiveriyor. :)) Sürekli alınabilecek şeyler değil sonuçta. Paraya kıymak lazım :)

hepsi çok güzeller, güle güle kullan... havlular çok cici ve kırımız tencere takımında öyle
benim havlularım için ablamlar dantel vs yaptı çok uğraştılar bu sene ama el emeği olduğu için sevdim.. keşke uğraşmasaydı onlarda seninkilerini görünce böye düşündüm.. sağlık olsun.. aşkla kullanalım :nazar:

hepsi çok güzeller, güle güle kullan... havlular çok cici ve kırımız tencere takımında öyle
benim havlularım için ablamlar dantel vs yaptı çok uğraştılar bu sene ama el emeği olduğu için sevdim.. keşke uğraşmasaydı onlarda seninkilerini görünce böye düşündüm.. sağlık olsun.. aşkla kullanalım :nazar:

Çok teşekkür ederim canım benim.. Allah hepimize huzurla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin :) Aslında arkadaşlarım böyle olmaz kız çeyizinde olması lazım dantelli havlu diyor :) Bir iki tane ilave edebilirim öyle havlulardan :))

Back
X