• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOLAR OLUPTA HAMILE KALANLAR VE KALMAK İSTEYENLER

Eyriyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
33
3
86
25
Merhaba ben bir hafta önce molar gebelik nedeniyle kürtaj oldum hamileliğin 11 haftaliktı:110::110::110::110::110::110::110::110:lütfen yardım edin bir akıl verin

Merhaba parsiyel mol geçirdim çok zor bir süreçti ilk başta zor geliyor insan sonradan alışıyor o duruma türkiyede 2000 kişide bir görünüyormuş o kişilerden biride benim 11 haftalıktı ilk öğrendiğimde ertesi gün hemen narkozlu kürtaj oldum kanamam ilk az oldu fazla ağrı acı hisetmedim kürtajdan bir hafta sonra doktoruma muayne oldum doktorum a normal bir şey olmadığını herşeyin çok şükür yolunda olduğunu söyledi bana bir yıl kesinlike hamile kalmamam gerektiğini söyledi korunma için hap yazdı şimdi onu kulanıyorum ve beta hcg m 0 düşene kadar her hafta kan vermem gerektiğini söyledi tarih(01.13.2020)ilk kanımı verdim kürtajdan sonra bir haftaydı beta hcg m 1404 çıktı sonraki hafta 353 çıktı çok şükür şimdilik iyiyim doktorum adeten sonra beta hcg m iyice düşeceğini söyledi henüz bende çok yeniyim daha bir ay olmadı bunları yaşayalı allah bunu ve bunun gibi talihsiz olayları yaşayanların yardımcısı olsun ama yinede merak etiğiniz bir şey varsa sora bilirsiniz bu arada 19 yaşımdayım her kan verişim ve her gelişmeden sizi haberdar edecem 😊😊😊

Merhaba tekrardan iki haftadı yazmıyorum yine beta hcg testi yaptırdım 119
Çıktı bi sonraki testede 48 çıktı en son yaptığım beta hcg testindede 24 çıktı

Back