Merhaba ben de geçen denk gelip bir röportaj okumuştum umarım işinize yarar Hamileyim diye sevindi, bakın başına neler geldi? - Magazin HaberleriMerhaba bende parsiyel mol gebelik dendi kurtajdan bir hafta önce pembe akıntım geldi kese var dedi kan tahlili sonucum 4300 tü tek kese vardı 5+3 günde. bir hafta sonra kanama oldu doktor düşmüş dedi kürtaj aldi patolojide parsiyel dendi kurtajdan bir hafta sonra değerim 183 sonraki hafta 8.7 çıktı siz tekrar hamile kaldınız mı nasil oldu süreç ne zaman hamile kaldınız ilk gebeligim sağlıklı illaki bir yıl beklememiz lazimmi ben hala mol olduguna inanmıyorum
Baska doktorla da gorusun derim bana da kurtaj oldugum doktor mol gebelik dedi fakat mol gebelige dair bir bulgu yok patoloji eksik bilgi olabiliyor moralinizi bozmayin sakinTeşekkür ederim okumuştum bunu o kadar çok yazı okudum ki sanırım ama benim gibi yasayipta hamile kalan ne zaman klamis sağlıklı mı klamis merka ediyorum
Yaa gerçekten mi benimkide normaldi her şey ve çok küçük düşük oldu çok rahatlattimiz herkes patoloji kesindir diyor ondan korkuyordum yoksa değerler düşüş tek kese kan değeri normaldi zaten her düşükten sonra 9-35 güne kadar beta değeri sifirlanirmisBaska doktorla da gorusun derim bana da kurtaj oldugum doktor mol gebelik dedi fakat mol gebelige dair bir bulgu yok patoloji eksik bilgi olabiliyor moralinizi bozmayin sakin
Neden mol gebelikten korkuyorsunuz ne olcak kı 10 yıl önce ve bende mol gebelik geçirdim hem bebek vardı hem mol gebelikYaa gerçekten mi benimkide normaldi her şey ve çok küçük düşük oldu çok rahatlattimiz herkes patoloji kesindir diyor ondan korkuyordum yoksa değerler düşüş tek kese kan değeri normaldi zaten her düşükten sonra 9-35 güne kadar beta değeri sifirlanirmis
Bende sadece kese vardı değer kandada çıktı öbür haftaya zaten düşük yaptım a tekrarlar diye birde internette çok daha farklı şeyler var insan ister istemez tedirgin oluyorNeden mol gebelikten korkuyorsunuz ne olcak kı 10 yıl önce ve bende mol gebelik geçirdim hem bebek vardı hem mol gebelik
Evet her kes öyle söylüyor ama benimki mol gibi değildi değerlerim falan şimdide hemen düşüşe geçtiPatalojideki sonuç yanlış cikmaz
Tammda mol gibi olsa ne olur olmasa ne olur kafanı çok takma takilmaEvet her kes öyle söylüyor ama benimki mol gibi değildi değerlerim falan şimdide hemen düşüşe geçti
Patoloji yanlis cikmaz evet ama ayrica takibi yapilmasi lazim olup olmadigi ile ilgili patolojide bazen detayli bilgi vermiyorlar bilgi eksikligi olabiliyor doktorlar cok acimasizPatalojideki sonuç yanlış cikmaz
Merhaba bende mol gebelik geçirdim de size doktor ne dedi acaba illa 1 yıl bekle mi dedi .Merhaba bende parsiyel mol gebelik dendi kurtajdan bir hafta önce pembe akıntım geldi kese var dedi kan tahlili sonucum 4300 tü tek kese vardı 5+3 günde. bir hafta sonra kanama oldu doktor düşmüş dedi kürtaj aldi patolojide parsiyel dendi kurtajdan bir hafta sonra değerim 183 sonraki hafta 8.7 çıktı siz tekrar hamile kaldınız mı nasil oldu süreç ne zaman hamile kaldınız ilk gebeligim sağlıklı illaki bir yıl beklememiz lazimmi ben hala mol olduguna inanmıyorum
Tekrar ne zaman gebe kaldınız acaba ?Neden mol gebelikten korkuyorsunuz ne olcak kı 10 yıl önce ve bende mol gebelik geçirdim hem bebek vardı hem mol gebelik
1 yıl sonraTekrar ne zaman gebe kaldınız acaba ?
Tekrar ne zaman gebe kaldınız acabaNeden mol gebelikten korkuyorsunuz ne olcak kı 10 yıl önce ve bende mol gebelik geçirdim hem bebek vardı hem mol gebelik
Ben kürtaj olalı 5 Ay oluyor her şeyim normal gebelik düşünmek için erken mi beklemek istemiyorum1 yıl sonra
Doktoruna sor canım normalde 6 ayTekrar ne zaman gebe kaldınız acaba
Ben kürtaj olalı 5 Ay oluyor her şeyim normal gebelik düşünmek için erken mi beklemek istemiyorum
Siz kendi isteğinizle mi 1 sene beklediniz yoksa doktor mu öyle söyledi?Doktoruna sor canım normalde 6 ay
Yok aslında beklemedim ama hamile kalmam 1 seneyi bulduSiz kendi isteğinizle mi 1 sene beklediniz yoksa doktor mu öyle söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?