Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hazancım kısacası bizimkisi sendroma girdi bir türlü kabul etmiyor mol oldugunu:KK53::KK53:
koskoca hastane sunannın patolojisini baska hastalarla karıstırmıss
valla suna dua et mol olanla karıştırmış ya daha kötüsüyle karıştıralardı mazallahhh:KK53::KK53::KK53:

Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm 4. ayına kadar hiç mol olduğun farkedilmedimi nasıl oldu anlatırmısın....

bende sadece yurtdışında 3 ay korunma var diye biliyorum parsiyellere Türk doktorların 3 ay söylediğini ilk defa duydumm....
Türkiyede en az 6 ay deniliyorr... Zaten sen hamile kalana kadar da 6 ay olmuş... İkinci düşünün neden olduğunuda çok merak ettim inşallah mol çıkmaz en korkulanı bizler için bu. İkinci bebekten önce tahlil falan yaptırdın mı....

birde bence ikinci düşüğün molle alakası yok .... Çünkü öle insanlar varki bu ay hamile kalıp düşürüyorlar sonraki ay gene hamile kalıyorlar..... Herşey allahtan işte

hep düşük tehlikesi vardı ama hiç şüphelenecek bşy yoktu doğal süreçlerdi, kanamayla gittim dr kalp atışları yok dedi daha ayrıntılı ultrasonla emin olunca kürtaj yaptı 1 hafta sonra patoloji sonucunda parsiyel mol çıktı dr kürtajda birsürü üzüm tanesi gb parça eş çıkardım dedi 3 ay rahim dinlensin gebe kalablrsn dedi 6 ay geçti gebeydim başka dr gittim daha önce mol oldu deyince 1 yıl olmaman gerekirdi nasıl söylenmemiş dedi. yapacak bşy yok artık bebek büyüdükçe eşine bakarak anlayacağız mol mü değilmi dedi. 2 ay olmadan yine kanamam oldu ama kalp atışları vardı düşük önleyici iğne yaptı ertesi gün çok sancılandım lavaboya girdim ve bir anda aktı gitti düşük yaptığımı anladım o an. düşeni gördüm ama alıp patolojiye gönderme imkanımız olmadı. keşke kenara düşseymiş :KK43: önce dr 1 yıl dedi yıkıldım tabi sonra kan değerlerim takibinde düşükten 1 hafta sonra Bhcg 27,9 çıktı çok düşük eğer mol olsaydı yüksek olmalıydı dedi ve 6 aya indirdi 5 ayım kaldı. inşallah birdaha yaşamam, yaşamayız hepimiz. neler duyuyoruz yaaa başıma gelince duydum mol de neymiş püffff. yurt dışı 3 ay bizde neden 6 yaaaaaaaaaa

bugün maşallah seninde keyfine diyecek yok canımmmm çoştukkkkk

bekle süresini düşünmeyince ohhhhh diyosunnn

ne yapayım canım ah vah ederek kendimi yıpratamam.herşeyden önemlisi benim bir kızım var onun için extra pozitif olmak zorundayım:21:
açıkcası ilk zamanlardaki gibide karamsar hiç değilim.oldu ve bitti...
sen nerdesin hastanedemisin
hayırlı sonuçlarını bekliyormm:KK34:

hep düşük tehlikesi vardı ama hiç şüphelenecek bşy yoktu doğal süreçlerdi, kanamayla gittim dr kalp atışları yok dedi daha ayrıntılı ultrasonla emin olunca kürtaj yaptı 1 hafta sonra patoloji sonucunda parsiyel mol çıktı dr kürtajda birsürü üzüm tanesi gb parça eş çıkardım dedi 3 ay rahim dinlensin gebe kalablrsn dedi 6 ay geçti gebeydim başka dr gittim daha önce mol oldu deyince 1 yıl olmaman gerekirdi nasıl söylenmemiş dedi. yapacak bşy yok artık bebek büyüdükçe eşine bakarak anlayacağız mol mü değilmi dedi. 2 ay olmadan yine kanamam oldu ama kalp atışları vardı düşük önleyici iğne yaptı ertesi gün çok sancılandım lavaboya girdim ve bir anda aktı gitti düşük yaptığımı anladım o an. düşeni gördüm ama alıp patolojiye gönderme imkanımız olmadı. keşke kenara düşseymiş :KK43: önce dr 1 yıl dedi yıkıldım tabi sonra kan değerlerim takibinde düşükten 1 hafta sonra Bhcg 27,9 çıktı çok düşük eğer mol olsaydı yüksek olmalıydı dedi ve 6 aya indirdi 5 ayım kaldı. inşallah birdaha yaşamam, yaşamayız hepimiz. neler duyuyoruz yaaa başıma gelince duydum mol de neymiş püffff. yurt dışı 3 ay bizde neden 6 yaaaaaaaaaa

arzu esmacım bir şey merak etttim.doktorunun sana 6 ay demesi ellerinde patoloji raporu olmamasından dolayımı?düşük yaptıgın
için ne oldugu bilinmiyor.
benim bildiğim kadarıyla düşüklerde 3 aydır.neden sana 6 ay diyorlar ki
sonucda sen normal düşük yapmışsın:44:
bu doktorlarda şaşırdılar iyice:KK19::KK19:

arzu esmacım bir şey merak etttim.doktorunun sana 6 ay demesi ellerinde patoloji raporu olmamasından dolayımı?düşük yaptıgın
için ne oldugu bilinmiyor.
benim bildiğim kadarıyla düşüklerde 3 aydır.neden sana 6 ay diyorlar ki
sonucda sen normal düşük yapmışsın:44:
bu doktorlarda şaşırdılar iyice:KK19::KK19:

evet elimizde patoloji sonucu yok ama kan değerlerim çok hızlı düşünce büyük ihtimalle tekrarlamamıştır dedi. parsiyel mole kan değerlerine göre 6 ay vereblyrlarmş önlem olsun diye bekleyelim dedi kürtaj olduğum yani mol çıkan gebeliğim geçeli 8 ay oldu daha 5 ayım var sonrasında da ha deyince olurmu bilinmez ayyyyyyy daraldım bak yine hadi bakalım hayırlısı

evet elimizde patoloji sonucu yok ama kan değerlerim çok hızlı düşünce büyük ihtimalle tekrarlamamıştır dedi. parsiyel mole kan değerlerine göre 6 ay vereblyrlarmş önlem olsun diye bekleyelim dedi kürtaj olduğum yani mol çıkan gebeliğim geçeli 8 ay oldu daha 5 ayım var sonrasında da ha deyince olurmu bilinmez ayyyyyyy daraldım bak yine hadi bakalım hayırlısı

merhaba hosgeldınız topıgımıze ve de gecmış olsun sımdı sız bır mol gecırdınız kurtajla alındı ve 6 ay sonra hamıle kaldınız buda kandılıgınden duştu yanı bu molle bu gebelık ay toplamı 8 ay mı oluyor yanı dıyer gebelık ıcınde 4 ayınızmı kaldı ben oyle anladım dogrumu anlamışim sımdıkı bekleme surenız 4 ay mı

günayydınnnnnn kızlarrrrrr:KK52::KK52:

dün doktora gidip kan verdim ve biraz önce baktım 0,57 yani sıfırrrr yaşasınnnnnn :)

Ayriyetten doktora bazı sorular sordum sizinnlede paylaşıyım...

Hcg beta tükselirseee regli olunmazmış.....

yükselse ben anlarmıyım dedimmm korunduğun halde gebelik belirtileri yaşarsanız bu yükselme belirtisi olabilirmiş....(herkes yaşamayabilirmiş tabiiki)

Sıfırken bu kadar hızlı düşen hcg yükselme ihtimali yok diyebilirim dedi....

Birde bana 3 ay ile 6 ay arası korun dediler dedimmmmm hiç bi şey söylemedi

reglilerini oluyormusun dedi düzenli oluyorum dedim bu çok iyi dedi...

Hatta geçen sonucumu görünce zaten sıfır niye geldin dedi :) gelmişken ver bari diyerek yaptı tekrardan....

Sonuçş olarak bir engel görmüyorummm :) herşey istediğim gibi gidiyorrr

İnşallah rabbim hayırlısıyla bebeğimde gelir, sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirip çocuğumu büyütmeyi nasip eder.....

gözün aydın canım çoook sevindimm:21:
peki süre olarak ne dedi

saol canım...
3-6 ay arası korunma verildi dedim hiç birşey demedi....
Zaten desede bir şey farketmez :) ben başlıyorum....
Ama bu kadar hızlı düşen bir hcg yükselme ihtimali yok diye bilirim dedi... Hatta sıfır niye geldin bile dedi....

X