- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.441
halamıı inanamıyorsunnn
inanmıyomm ya alla alla zorla mı
sağlıklıyım bebiş istiyommm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halamıı inanamıyorsunnn
molde önce canım...
ocak ayında 7+4 günlükken kalbi durdu patolojide öğrendim ama inanmıyommm :)
nasıl yani inanmıyorum
hazancım kısacası bizimkisi sendroma girdi bir türlü kabul etmiyor mol oldugunu
koskoca hastane sunannın patolojisini baska hastalarla karıstırmıss
valla suna dua et mol olanla karıştırmış ya daha kötüsüyle karıştıralardı mazallahhh
valla şekerim boşver en güzelini yapıyoruz
ölüm değil yaa
bugün maşallah seninde keyfine diyecek yok canımmmm çoştukkkkk
bekle süresini düşünmeyince ohhhhh diyosunnn
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm 4. ayına kadar hiç mol olduğun farkedilmedimi nasıl oldu anlatırmısın....
bende sadece yurtdışında 3 ay korunma var diye biliyorum parsiyellere Türk doktorların 3 ay söylediğini ilk defa duydumm....
Türkiyede en az 6 ay deniliyorr... Zaten sen hamile kalana kadar da 6 ay olmuş... İkinci düşünün neden olduğunuda çok merak ettim inşallah mol çıkmaz en korkulanı bizler için bu. İkinci bebekten önce tahlil falan yaptırdın mı....
birde bence ikinci düşüğün molle alakası yok .... Çünkü öle insanlar varki bu ay hamile kalıp düşürüyorlar sonraki ay gene hamile kalıyorlar..... Herşey allahtan işte
bugün maşallah seninde keyfine diyecek yok canımmmm çoştukkkkk
bekle süresini düşünmeyince ohhhhh diyosunnn
geldımmmmm ama yazılanları okumadım ne var ne yok kızlar
hep düşük tehlikesi vardı ama hiç şüphelenecek bşy yoktu doğal süreçlerdi, kanamayla gittim dr kalp atışları yok dedi daha ayrıntılı ultrasonla emin olunca kürtaj yaptı 1 hafta sonra patoloji sonucunda parsiyel mol çıktı dr kürtajda birsürü üzüm tanesi gb parça eş çıkardım dedi 3 ay rahim dinlensin gebe kalablrsn dedi 6 ay geçti gebeydim başka dr gittim daha önce mol oldu deyince 1 yıl olmaman gerekirdi nasıl söylenmemiş dedi. yapacak bşy yok artık bebek büyüdükçe eşine bakarak anlayacağız mol mü değilmi dedi. 2 ay olmadan yine kanamam oldu ama kalp atışları vardı düşük önleyici iğne yaptı ertesi gün çok sancılandım lavaboya girdim ve bir anda aktı gitti düşük yaptığımı anladım o an. düşeni gördüm ama alıp patolojiye gönderme imkanımız olmadı. keşke kenara düşseymiş önce dr 1 yıl dedi yıkıldım tabi sonra kan değerlerim takibinde düşükten 1 hafta sonra Bhcg 27,9 çıktı çok düşük eğer mol olsaydı yüksek olmalıydı dedi ve 6 aya indirdi 5 ayım kaldı. inşallah birdaha yaşamam, yaşamayız hepimiz. neler duyuyoruz yaaa başıma gelince duydum mol de neymiş püffff. yurt dışı 3 ay bizde neden 6 yaaaaaaaaaa
arzu esmacım bir şey merak etttim.doktorunun sana 6 ay demesi ellerinde patoloji raporu olmamasından dolayımı?düşük yaptıgın
için ne oldugu bilinmiyor.
benim bildiğim kadarıyla düşüklerde 3 aydır.neden sana 6 ay diyorlar ki
sonucda sen normal düşük yapmışsın:44:
bu doktorlarda şaşırdılar iyice
evet elimizde patoloji sonucu yok ama kan değerlerim çok hızlı düşünce büyük ihtimalle tekrarlamamıştır dedi. parsiyel mole kan değerlerine göre 6 ay vereblyrlarmş önlem olsun diye bekleyelim dedi kürtaj olduğum yani mol çıkan gebeliğim geçeli 8 ay oldu daha 5 ayım var sonrasında da ha deyince olurmu bilinmez ayyyyyyy daraldım bak yine hadi bakalım hayırlısı
gözün aydın canım çoook sevindimm
peki süre olarak ne dedi