- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
evet o bir yıl bekledi.yaştan da değil ozaman evet ligtlife 30 yaşındaydı sanırım.herkes bir yıl bekledi benim bildiğim.bir tek bana dedi aman bak benim de 8.ay bitti.sen bir 6 ay bekle.sonra buraya gelirsin milletr istanbula gider tedavi için sen de buraya gel.ne bilim bana da 1 yıl diyip durmuştu önce ama sonra kararını değiştirdi adam ben alıştırmıştım kendimi ya 1 yıla sonra 6ayı duyunca şoke olup ağlamıştım hatta.inş canım eşimden bile önce ilk sizlerle paylaşacağım.ama ya tekrarlarsa.:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:nerde o topikler ya???????
sana topic adreslerini özelden attım...hiç kafana takma bence tekrardan yaşarmıyım diye 1000 de bir mi 2000 de birmi ihtimal tam bilmiyorum ama her kadında olabilcek ihtimal tekrardan olucak yani %1 gibi bişey bizlerde çekirdeksiz yumurta oldugu için bazı kadınlar yumurta takibine gidiyorlar orada çekirdeklimi degilmi onun takibi warmı bilemiyorum arastırmak lazım eğer öyle birşey warsa deneyebilirsin bende öyle yapmayı düşünüyorum dogum kontrol hapıını bıraktıktan sonra sen ne kadar süre korundun? hamile olsak bile kalp atıısını duyana kadar sık sık takip edilip doktor kontrolunde olacakmısız...ewet burda ilk senden duydum bende ahh keşke benimkide 6 ay dese diyede hayal kurdum ama pek sanmıyorum ben 6 ay beklicem kasım ayı gibi giderim bakalım ne diyecek belki fikri değişebilir pek sanmıyorum ama neyse...sen en azından çalıstıgın için oyalanacak şeyler bulmussundur öğretmen arkadaşların öğrencilerin vakit geçirebilcegin bi çevren wardır ben tüm gün ewdeyim hapishane gibi gelmeye başladı artık... eşim çık gez dolaş gel diyor ama kiminle? 2 komsum war birinin çocugu war digeride benimle aynı zamanlar hamile kalmıstı gelmiyorlar tekte biyere gitmeyi sevmiyorum anca eşimin evde oldugu vakitler çıkıp rahatlıyorum öylede biyerde tutmuşki evi benimki ne spor salonu war ne alısveriş yapabilcegim bakınabilcegim biyer artık isyan etmeye başladım olmuyor böyle ne vakit geçiyor ne stresim korkum sıkıntım ne yapacagımı hiç mi hiç bilemiyorum :44:
Son düzenleme: