Merhaba hanımlar ben Aralık ayında mol gebelikten dolayı kürtaj geçirdim.Doktorum bana 1 sene korunmamı söyledi ama ben 5 ay kadar korunup bıraktım çok korkmama rağmen risk aldım.Hemen 6. Ayımda hamile kaldım.Önce sağlık ocağından kan testi yaptırdım betam 1300 den büyüktü ve ben korkuyla hemen doktora gittim çünkü daha önce mol gebeliktede betam çok yüksek gidiyodu.Doktora gittiğimde biraz bana kızdı neden risk aldın tehlikeli falan dedi ama sonrasında muaneye girdiğimde içimi rahatlattı şuan herşey yolunda gözüküyo üzülme dedi bı sonraki haftaya gel duruma bakalım dedi.Sonraki hafta gittik bebeği de gördü çok şükür çünkü önceki gebeliğim de hiç bebek oluşmamıştı :') Ve biz dün gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışını da duyduk Allah'ıma bin şükür.Doktorum artık korkma herşey yolunda mol gebelik değil dedi.Kısacası benim gibi bu süreç içinde buralarda sürekli gezip içini rahatlatmaya çalışanlar için söylüyorum herşey çok güzel olacak.Ben risk aldım ama herşeyi göze alarak risk aldım ama siz beklesenizde zamani geldiğinde iyi haberler alacaksınız umudunuzu hiç yitirmeyin.Ben 1 sene sonrada risk bitmicek o yüzden herşey Allah'tan geliyo diyerek yola çıktım, kaderimizdee varsa tekrar yaşamak yaşayacaktik zaten.İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim