mol gebelik nedenleri

kalpsizce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
561
107
mol gebelik Anne yaşının artması ile görülme sıklığı artar.
Sosyoekonomik seviyesi düşük ve kötü beslenen kadınlarda daha sık olmaktadır.
Görülme oranı 1000 gebelikte 1 olarak bildirilmektedir.
Daha önceden mol gebelik geçirmiş olanlarda tekrar mol gebelik geçirme riski 10 kat kadar artar ve %1' e yükselir. İki kez mol gebelik geçirmiş olanlarda risk %10' a yükselir.

bende mol gebelik teşhisi ile 2 ay önce kürtaj oldum,25 yaşımdayım.kürtaj olmadan önce de çok iyi besleniyordum,hergün pekmez,fındık,fıstık,yogurt,süt içtim ama yine de mol gebelik oldu.başka nelerden olabilir?

hamile iken midye yedim.midyede çok fazlaca civa varmış bu olabilir mi,çay çok içiyordum bu yüzden mole çevirmiş olabilir mi?

birde hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün öncesinde de çocuk deniyorduk o sperimlerden de kaynaklı olabilir mi?

Zuzucan gitmiş doktora keseyi görmüşler öyle yazmıştı geçen gün.siz nasılsınız daha önceden mol gebelik yasamistiniz.şimdi nasılsınız,?

Gittim doktora arkadaşım. Cok saolun dusundugunuz icin.keseyi gorduk.insallah kalbinin attiginida duyabiliriz.Allahim insallah bi sorun cikmadan kavusurum.

HTML:
[HTML][SIZE=3]
merhaba bende mol gebelik geçirenlerdenim ve 4 senedir kurtulamadım 5 kere kürtaj oldum bu hastalıkdan kurtulan varmı
[/SIZE]
[/HTML]
bende mol gebelik teşhisi ile 2 ay önce kürtaj oldum,25 yaşımdayım.kürtaj olmadan önce de çok iyi besleniyordum,hergün pekmez,fındık,fıstık,yogurt,süt içtim ama yine de mol gebelik oldu.başka nelerden olabilir?

evet malesef patoloji sonucuna göre 4 parsiyel en sonuncu komplet mol du tüp bebeği düşündük doktor bi anlamı ondada aynısı olabilir sen normal hamile kalıyosun dedi gitmediğim doktor özel hastane kalması en son üniversite hocalarına gittim hiç bi yarar olmadı artık ne yaıcam bende bilmiyorum eşimde çok yıprandı inşlh sağlıklı bi bebeğim olur hiç düşünmezdim çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olacagını

burdan tek isteğim benim gibi mol gebelik sonucu bebeğini kucağına alanları görmek bu hastalıkla 4 senedir savaşmakdan ben yoruldum o beni yıpratmakdan yorulmadı her sefer inşlh bu sefer olucak diyorum test yapmakdan dr gitmekden korkuyorum o kürtaj masalarına yatmak istemiyorum evde bebeğime bakmak istiyorum inşlh allah bana ve isteyen herkese verir çünkü bizim elimizde yapabilcek hiç birşey yok sadece dua ediyoruz istediğim arkadaşlardan sadece morel hayırlı günler

burdan tek isteğim benim gibi mol gebelik sonucu bebeğini kucağına alanları görmek bu hastalıkla 4 senedir savaşmakdan ben yoruldum o beni yıpratmakdan yorulmadı her sefer inşlh bu sefer olucak diyorum test yapmakdan dr gitmekden korkuyorum o kürtaj masalarına yatmak istemiyorum evde bebeğime bakmak istiyorum inşlh allah bana ve isteyen herkese verir çünkü bizim elimizde yapabilcek hiç birşey yok sadece dua ediyoruz istediğim arkadaşlardan sadece morel hayırlı günler

Canım üzülme birkaç doktora sor.kimisi yapalım diyor kimisi olmaz diyor.ama tüp bebekle saglikli bir gebelik yaşarsın diye düşünüyorum.yumurtan dışarı da dölleniyor .ama mol gebelik geçirip saglikli bir şekilde bebeğini kucagina alanlar o kadar çok ki.seninde bizlerinde birgün olacak inşallah...

X