Modern yemek takımı arayışı

Auralia

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
139
259
Merhabalar, fotoğrafını eklediğime benzer yemek takımı arıyorum, bu model sanırım artık üretilmiyor.

Buna benzer simetrik olmayan yemek takımı nerede bulabilirim ? Bilgisi olan var mı? Ben bir türlü bulamıyorum. Sadece ikeanın siyah mat takımını bulabildim o da şık gelmedi gözüme.

Malesef hiç görmedim yanlız zevkli bir insanız şu resimdeki takıma bayıldım tebrik ederim gerçekten artık pembe mavi çiçek ve kelebekten artık gına gelmişti

Guzel bir takim ancak bu tarz yemek takimlarini ben sadece sunumda seviyorum icine yemek girsigi zaman butun ozelligini yitiriyor bence ayrica yemegin goruntusu de kotu duruyor benim biraz istahim kapaniyor yani ne diyim:) ben en cok dumduz beyaz tabaklarda seviyorum sunumlari.

Crate and barrel da vardir ama biraz tuzludur. Asimetrik olmayip siyah porselenli takim jumbodada vardi.

Crate and barrel da vardir ama biraz tuzludur. Asimetrik olmayip siyah porselenli takim jumbodada vardi.
cevap için teşekkürler. Jumboya baktım yoktu siyah, lacivert vardı sadece o da çok güzel değil. Crate and barrel bulunduğum şehirde yok, netten sipariş etmek de istemem görmeden... Aramaya devam :)

cevap için teşekkürler. Jumboya baktım yoktu siyah, lacivert vardı sadece o da çok güzel değil. Crate and barrel bulunduğum şehirde yok, netten sipariş etmek de istemem görmeden... Aramaya devam :)
Gormeden almak benimde icime sinmezdi, umarim aradiginiz tarzda bisi bulursunuz, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…