- 31 Ocak 2022
- 184
- 286
- 29
Merhaba hanımlar Benim sizle konuşmak istediğim konu bebeklerde isim konusu. Benim Allah nasip ederse bir kız evladım olacak. Bende herkes gibi evladımın güzel bir ismi olsun güzel anılsın istiyorum Gelgelelim ki eşim ve ben kızımıza Fatma Firdevs ismini uygun bulduk. Fakat çevremizdeki insanların büyük bir kısmı 2 isim çok kötü çocuğun aklı karışır, bu isimler demode hiç zamana uygun değil, daha modern isimler koyun, küçücük çocuğa Fatma yada Firdevs denilir mi falan gibi şeyler söylüyorlar. Arkadaşlar biz mi yanlış yada eksik düşünüyoruz? İlla Luna,Liva,Eva, Mila, Lala,Maysa falan gibi isimler mi koyulması gerekiyor? Gerçekten soruyorum size bende mi bi acayiplik var acaba? Benim gibi düşünenler varmı merak ediyorum.. Bu arada bu isimleri koyanlara sonsuz saygı duyuyorum eleştirmiyorumda zaten haddim değil yanlış Anlaşılmasın. Hatta ben anne baba tarafından konulmak istenilen isimlerin eleştrilmesine genel olarak karşıyım diyebiliriz. Fakat konumuza dönmek gerekirse; şuan demode diye tabir edilen isimleri koymak sanki çocuğa büyük bir zulümmüş, eziyetmiş hatta ona travma yaşatmakmış gibi bahsediliyor. Benim gibi düşünen veya düşünmeyen kardeşlerimi sohbetime davet ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum