• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moderatörlerin kötü üslubu ve algı sorunu

mellll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Sitede konularda yaptığım yorumlara, yüklediğim fotoğraflara hiçbir rasyonalitesi olmayan şeyler yazıp, kafasındaki kıskanç düşünceleri bana karşı dile getiren kişilere "SİVRİ DİLLE" verdiğim cevaplar içlerine oturduğunda, cevap verebilme yetenekleri olmadığından direkt "kötü içerik"e basıp şikayet ediyorlar.

Ve malesef sitenin bir açığı var, neyin kötü içerik neyin olmadığını ayırt etmeksizin direk banliyorlar sizi.

Ortada bir hakaret yok, küfür yok. O zaman banlemek niye?

Öncelikle moderatörlerinize neyin kötü içerik, neyin olmadığını öğretmelisiniz. Öyle kafalarına göre ban basmak kolay.. Önce iyice bir araştırılmalı konu, kim kime haksız yere saldırıyor. Neden saldırıyor, haklı taraf hangisi?

Ama nerde, araştırmak yerine direkt ban basmayı tercih ediyorlar.

Ayrıca moderatörlerinizin üslubu da hiç hoş değil. Hakaret ediyorsunuz diyip, kendileri size hakaret ediyorlar bir yandan:)

Türkiye hatta dünyanın belli bölgelerindeki kadınlar tarafından kullanılan ve sevilen bir site böyle basit üsluplu, nasıl konuşacağını bilmeyen, anlam analizi yapamayan moderatörlerle yönetilmemeli.

Bu konudan aşırı derecede rahatsızım. Adminler tarafından müdahil olunmasını rica ederim.

Sitede konularda yaptığım yorumlara, yüklediğim fotoğraflara hiçbir rasyonalitesi olmayan şeyler yazıp, kafasındaki kıskanç düşünceleri bana karşı dile getiren kişilere "SİVRİ DİLLE" verdiğim cevaplar içlerine oturduğunda, cevap verebilme yetenekleri olmadığından direkt "kötü içerik"e basıp şikayet ediyorlar.

Ve malesef sitenin bir açığı var, neyin kötü içerik neyin olmadığını ayırt etmeksizin direk banliyorlar sizi.

Ortada bir hakaret yok, küfür yok. O zaman banlemek niye?

Öncelikle moderatörlerinize neyin kötü içerik, neyin olmadığını öğretmelisiniz. Öyle kafalarına göre ban basmak kolay.. Önce iyice bir araştırılmalı konu, kim kime haksız yere saldırıyor. Neden saldırıyor, haklı taraf hangisi?

Ama nerde, araştırmak yerine direkt ban basmayı tercih ediyorlar.

Ayrıca moderatörlerinizin üslubu da hiç hoş değil. Hakaret ediyorsunuz diyip, kendileri size hakaret ediyorlar bir yandan:)

Türkiye hatta dünyanın belli bölgelerindeki kadınlar tarafından kullanılan ve sevilen bir site böyle basit üsluplu, nasıl konuşacağını bilmeyen, anlam analizi yapamayan moderatörlerle yönetilmemeli.

Bu konudan aşırı derecede rahatsızım. Adminler tarafından müdahil olunmasını rica ederim.
Merhaba,

Öncelikle size ceza veren kişi benim. Ben moderatör değil adminim.

Aldığınız son cezanın konusu "Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan Üslup !"

Ya kullandığınız kelimelerin anlamını bilmiyorsunuz, yada algı sorunu yaşan biz değil sizsiniz!

Ceza alma sebebiniz uslubunuz ve cümleniz şu şekilde :

"AYNI MI? SANA SADECE "YUHHHHHH" DİYORUM. CAHİLLİKTE SON NOKTA :) pleasures delıght ve pleasures bloom aynı demedim ben zaten. yuh yani"

ve siz buna sivri dil diyorsanız evet bende algı sorunu var sanırım. Size yuh diyemiyorum ne yazık ki zira bunu sivri dil ile alakası yok.

MOderatörlerin veye adminlerin kötü uslubunu eleştirmeden önce lütfen kendi uslubunuza bir çeki düzen verin. İnsanların en doğal hakkı bu tarz yazılar gördüğü zaman kötü içerik düğmesini kullanmak. BU hak sizde de var sizde kullanabilirsiniz yani.

Size bu uslub normal geliyor ve bunu sivri dil olarak algılıyorsanız siteyi yanlış algılaşmışsınız.

Kısaca algı sorunu olan moderatörlerimiz değil sizsiniz. Aynı şekilde uslubu bozuk olanda moderatörlerimiz değil sizsiniz.

Saygılarımla

Konu sorumlu olduğum bölümde geçtiği için çok kısa bir açıklama yapmak istedim. Üyemizin elindeki parfümleri (sahte veya orjinal bu kısmı açıkcası beni ilgilendirmiyor) satabileceği, takas edebileceği tüm topikler benim tarafımdan kapatılmıştır. Ayrıca satış veya takas konusunda ( parfüm ve 2. el lens) çok sayıda uyarısı ve cezası vardır. Bütün agresifliği sanırım uğraştığı halde ( yeni konular açarak, takas mesajları yazarak vs.) sitemizi rant elde edebileceği bir konuma getirememesinden kaynaklanmaktadır.

Saygılar..

Back