Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modapink te indirim olacakmış salı gecesi SÜPERRR!!
ben 75 kişiye ulastım ve hediyemi aldım iki gun önce ,saolsunlar problmsiz gönderdiler severek kullanıyorum çantamı sana yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım davet linkini gönderirsen
bende sabırsızlıkla bekliyorum indirimi ,aradım modapink com u çantalarda indirim olacakmıs yalnızca salı gecesi yani yarın gece ,birkaç çanta begendm onları alıcam inş.,sizde yorum yazarsanız sevinirim . Eki Görüntüle 125291
leoparlıya bayıldım tam benim tarzım ,benim hediye kazandıgımda siyah gümüş gri leopar ,uzun sapı var içerisinde kotlarla filan cok yakısıyor kalitesine hayran kaldım ,inanmıyordum gönderecklerine ya da urun dandik birşeydir diye düşünüyordum fakat tebrik ediyorum kendilerini ,gerçekten hakkını vererek yapmışlar ,ürünleri kendileri tasarlayıp yapıyorlarmış ,cok orjinaller ,çantamın resmini eklemeye calısayım Eki Görüntüle 125294
ben 75 kişiye ulastım ve hediyemi aldım iki gun önce ,saolsunlar problmsiz gönderdiler severek kullanıyorum çantamı sana yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım davet linkini gönderirsen
arkadaslar ben simdi gördümmmmm dediginiz indirim su an gecerlimi bi canta begendim ona göre aliyim. indirim ne zaman olcak yada gectimi lüften yazinnnnnn
arkadaslar ben simdi gördümmmmm dediginiz indirim su an gecerlimi bi canta begendim ona göre aliyim. indirim ne zaman olcak yada gectimi lüften yazinnnnnn
ben sıkı takipçiyim sitenin ,şuana kadar aldıgım tüm ürünlerden cok memnunum kalitesinden filan, modamol.com da bir haftalık modapink ürünleri kampanyaya girmiş ,haber veriyim istedim begendigin cantayıda %52 indiirimli alabilirsin canım