Modanisa dan alışveriş yapan varmı??

En sorunsuz alışveriş sitesi modanisa diyebilirim. Beden olmadı diyelim değişim yok uğraştırmıyor hemen iade alıyor. Sonra isterseniz ürünün kendi bedeninize olanını alırsınız.
Alışverişi yaptığınız kart bilgilerini iade kağıdına yazıp yolluyorsunuz, ödediğiniz şekilde iade ediyor.

Bende yurtdisinda yasiyorum ve ordan alisveris eden cok taniyorum hep memnunlar bildigim kadariyla :)

Ablam modanisa degilde, modanisaya benzer bir siteden iki tane gomlek aldi.. ikiside kalitesiz cikti.. dandik urunler cok oluyo bazen.. mesela bende farkli bir siteden abiye aldim, kalitesi cok guzel..

aldığım ürünü iade ettim msj geldi iadeniz kabul edilmiştir falan filan o mesele 1 hafta önce kapandı gitti sanıyordum ki taki bugün bi msj geldi telefonuma ......sipariş nolu kargonuz mesai satleri içide teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmıştır ..netten kargo takipten baktım göderen kargo şirketi adı teslim alan adım soyadım falan bekliyorum henüz gelmedi gelecek olan neyse ama 1 kg bişiymiş bu nedir allah aşkına

Ben yapmadım ama farklı sitelerden aldım bi kaç sey
Hatta bugün trendyoldan almıştım o geldi
Asla resimde gördüğüm gibi değil
Diğer aldıklarımda öyleydi
İnternet alışverişi cok sıkıntılı
Resmen pazar ürünü göndermişler
En iyisi görerek almak ama sizinse mecburiyettenmis zaten
Umarım uğraştığıniza değer memnun kalırsınız

yurtdisinda yasiyorum.. bugun kargo ucretsiz diye vermis oldugum siparislerim elime gecti.. yaklasik 100$ kadar gumruk vergisi odemek zorunda kaldim.. goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim.. ayrica urunleri bekledigim kalitede cikmadi.. kisacasi benim icin tam bir hayal kirikligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…