Moda life mobilyanın modellerini beğeniyorum fiyatları uygunda ama sağlamlılığı konusunda emin değilim çok malum diğerlerine göre ucuz ucuz oluncada acaba kalitesizmidir diye kaygılarım oldu öyle her sene mobilya alacak kadar da maddi gücümüz yok nişanlımla ama söyledikleriniz bi nebze de olsa içimi rahatlattı teşekkür ederim.
canım benim eşim polis gezici olduğumuz için dedik ucuz eşya alalım ve eşim moda life ı bulmuş gösterdi netten bende beğendim ve eşim pimpirikli bir insandır tek tek heryerini inceleyerek aldı heryerini adam bıkmıştı artık bin t,ürlü soru sordu kırılırmı konrtoplak mı aklına gelen herşeyi ve eşim çok kaliteli, dedi 2sene olacak neredeyse kullanıyoruz evleneli kullanıyoruz vallaha daha hiç sorun yaşamadım
Bende modalife ın modellerini çok beğeniyorum...
Anneannem konsolunu aldı.
Biraz memmun kalmamıştı ilk anda sürekli çıkıyordu ama ben şans meselesi olduğuna inanıyorum.
Ki nasip olsun evlendiğim de de modalfe tan almak istiyorum... Çünkü modellerini çok beğeniyorum...
yatak odam yemek ve salonum moda life bız begenıyoz 3 sene once almıstık sorun yok bır kes de tasındık evımız olunca herseyı yenılıycek ve içimiz acımıycak 5mi 7 mi ne vermıstık için acımaz yanı