Moda giremiyorum

Zeynoo35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
60
60
Merhaba kızlar. Ben geçen konu açtım işte iç çamaşırı falan. Aslında bu konunun temelinde şu vardı. Sevişmeye başlarken bi şeyler duymak istiyorum. Mesela işte bu sana çok yakışmış. Kalçaların çok güzel. Ne biliyim bugun çok güzel kokuyosun vs. Beni moda sokacak seksi hissettirecek şeyler duymak istiyorum. Eşim bunu hiç yapmadı. Özledim işte ne bileyim seni istiyorum bile demiyor. Sessizce başlıyor sessizce gidiyor aşkım canım diyo arada o da ben bu konuşma işini talep ettim diye. Ya çok şükür cinsellik süresi iyi. Fizyolojik sorunlar yok. Olması gerektiği gibi her şey oluyor. Ama orgazm kafada oljyor ve ben kafa olarak malesef oraya ulaşamıyorum.

Merak ettiğim böyle insanlar var mı normal mi? Karını ya da kocanı biraz yükseltmen gerekmiyor mu yaa.. benim mi beklentim bu?

İsteyin yapsın. Her şeyi anlamalarını beklemeyin, siz söylemeden yapmalarını beklemeyin, yoksa çok bekleyebilirsiniz.

Katipsondanbir haklı direk ne istediğini söyle halen anlamiyor uygulamiyorsa demekki olmayacak

açıkça belirtin. begenilmek hoşuma gidiyor, beni istediğini söylemene ihtiyaç duyuyorum gibi. yani illa o an değil de, belki seks veya moda girme bahsi açıldığında. böyle bir şeylerin eksik kaldığını, iyi olan performansin bile bu eksikliği gidermedigini söyleyebilirsiniz. sevgi ile yapılmış evliliklerde sorunların bu şekilde çok rahat çözülebilecegine inanıyorum

Benimki de konuşmaz anca çok özlerse falan öyle söyler ama ben sorarım o da tavırlarımdan belli degilmi falan der ben duymak istiyorum derim yani söyler alıştı artık

Siz gun icinde mesaj atin ozledim seviyorum,aksami sabirsizlikla beiyorum diye mutlaka karsilik vericektir belkide ne istediğinizi anlamaya başliycaktir

Belki cekiniyodur tuhaf ama olabilir yani o isi yapiyor ama utaniyodur belki biseyler soylemeye..konus bencede baktin olmuyor sen soyle bacim tutan mi var seni sen onu yukselt

Konusun esinizle onun sizi yükseltmesi lazim siz de ona söyleyin karşılıklı olsun

Siz sorun mesala giyindigin zaman karsisina geç bak bu gecelik nasıl diye sorun parfüm sıkın yatağa yatınca kokusu nasıl diye siz sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…