Mobilyamızı da aldıkkkkk...

mnvvr

Guru
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
168
12
Salon vitrin ve koltuk takımımız koltukların rengi pudra olucak berjerler ve sandalyeler bej rengi:nazar::nazar::KK16::KK16::KK16: $20140413_181123.jpg $2014-04-15 04.28.40.jpg $20140413_180240.jpg

Yatak odamızzzz.. başlığın rengi değişecek gül kurusu gibi tabibiki pufun rengi de pufa ayak takılacak:nazar::nazar::KK16::KK16:
$20140413_175644.jpg $20140413_175600.jpg $20140413_175704.jpg

Oturma odamız... üçlülerin biri bej biri mavi renk berjerler de heryerde var biliyorum ama dayanamadım veee çiçekli yaptırdım:KK1::KK1::nazar::nazar::KK16::KK16:
$20140413_175948.jpg $20140413_180029.jpg

Tv ünitemiz salonun takımı ama ben oturma odasında kullanıcam şuanlık salona tv koymayı düşünmüyorum tv sehpası ve 1 büyük 2 küçük raf:nazar::nazar::KK16::KK16:
$20140413_175524.jpg $20140413_175547.jpg

Aslında oturma odası için chester kotuğun biraz ağır kactığının farkındayım ama aslında onu salona istiyordum nişanlım salon koltuğunu çok beğenince bende tabiki chester koltuğu beğeniyorum tamam hadi onu da oturma odasına alalım dedi :KK16: tabii bende hayır diyemedim:KK16::KK16::KK16::KK16:
Bakalım beğenicekmisiniz ben çok severek aldım aslında kırık beyaz tonlarında istiyodum mobilyalarımı ama bu mobilyaları görünce hiçbirini beğenemedim:KK1::KK1::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Harika bir model, cok cok begendim. O yatak odasindan cikilmaz valla, ne kadar sahane! :) Begendigim bir tarz kesinlikle, güle güle oturun. Sadece salondaki koltugu begenmedim, ya da koltuk degil de rengi cok agir kahve... Belki rengi yine o kadar bogmazdi o yastiklar o kadar agir olmasa... Yalniz dekorasyon isini cok ciddiye almalisiniz. Yoksa salon kahverengi ile cok bogucu bir hale gelebilir. Azicik renk katmayi unutmayin.

ayy canım ne güzel şeyler seçmişsin özellikle yatak odasnı ve oturma odası grubunu ve tv sephanı çook beğendim.ne heyecanlı ne güzel zamanlar her anının tadını çıkar mutluluklar dilerim iyi günlerde oturun.

Harika bir model, cok cok begendim. O yatak odasindan cikilmaz valla, ne kadar sahane! :) Begendigim bir tarz kesinlikle, güle güle oturun. Sadece salondaki koltugu begenmedim, ya da koltuk degil de rengi cok agir kahve... Belki rengi yine o kadar bogmazdi o yastiklar o kadar agir olmasa... Yalniz dekorasyon isini cok ciddiye almalisiniz. Yoksa salon kahverengi ile cok bogucu bir hale gelebilir. Azicik renk katmayi unutmayin.

Teşekkür ederimm zaten yazmıştım aama koltukların renklerini değiştirdim evime gelip yerleşince tekrar çekip koyarım resimlerini salonum pudra pembesi olucak oturma odasıda mavi ve bej tonlarında:KK16::KK16:

ayy canım ne güzel şeyler seçmişsin özellikle yatak odasnı ve oturma odası grubunu ve tv sephanı çook beğendim.ne heyecanlı ne güzel zamanlar her anının tadını çıkar mutluluklar dilerim iyi günlerde oturun.

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için evet gerçekten çok heycanlı zamanlar:KK16::KK16:

çok güzel seçimler maşallah:nazar: salon koltuğu hariç hepsine bayıldım :KK16: ne yap et nişanlını o salon koltuklarından vazgeçir bence, oturma odasına seçtiklerin salon için harika olur, zaten oturma odası dediğin rahat olmalı şöyle ayaklarını uzatıp kocanın başı dizinde yatacaksın temizliği kolay olmalı o chesterin düğme araları toz oldukça saç baş yolarsın, iki gün sonra keşke başka rahat bi köşe koltuk alsaydık dersiniz nerden mi biliyorum tecrübeyle sabit malesef:KK5:

Teşekkür ederimm zaten yazmıştım aama koltukların renklerini değiştirdim evime gelip yerleşince tekrar çekip koyarım resimlerini salonum pudra pembesi olucak oturma odasıda mavi ve bej tonlarında:KK16::KK16:

Pardon mobilyalari incelemekten okudugum yaziyi unutmusum gitmis direk. :):):):):):):)
Cok güzel o zaman, güle güle otur. Esyalar ve renkler harika secim olmus!

Iyi günlerde kullanın
çok ağır çok klasik seçim olmuş sizinki daha renkli daha modern tarz kseçseydiniz keşke bana hitap etmedi ama önemli olan sizin zevkiniz

çok güzel seçimler maşallah:nazar: salon koltuğu hariç hepsine bayıldım :KK16: ne yap et nişanlını o salon koltuklarından vazgeçir bence, oturma odasına seçtiklerin salon için harika olur, zaten oturma odası dediğin rahat olmalı şöyle ayaklarını uzatıp kocanın başı dizinde yatacaksın temizliği kolay olmalı o chesterin düğme araları toz oldukça saç baş yolarsın, iki gün sonra keşke başka rahat bi köşe koltuk alsaydık dersiniz nerden mi biliyorum tecrübeyle sabit malesef:KK5:

Tesekkur ederim evet gerçekten öyle ama seçimlerden memnunum çok içime sindi hepsi ama yinede yorumun için teşekkür ediyorum inşallah çok zor gelmez temizligi:KK16::KK16:

Pardon mobilyalari incelemekten okudugum yaziyi unutmusum gitmis direk. :):):):):):):)
Cok güzel o zaman, güle güle otur. Esyalar ve renkler harika secim olmus!
Inşallah eve gelinceye renkler hepsi içime siber çok az kaldı mobilyaların gelmesine 20 güncük varrrr:KK16:

Iyi günlerde kullanın
çok ağır çok klasik seçim olmuş sizinki daha renkli daha modern tarz kseçseydiniz keşke bana hitap etmedi ama önemli olan sizin zevkiniz

Mmm teşekkür ederim evet bende burda takip ettiğim kadariyla çoğu kişi daha modern tarz dan hoşlanıyor benim mobilyalar country oldu koltukların biraz daha farklı bi tarz inşallah renkler degisince daha güzel olur yorumun için öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

oturma odasının mobilyaları çok hoş :KK16::KK16: güle güle oturun:nazar:

Seçimlerin çok hoş,
ama oturma odası koltukları chester değilde,spor bir model olsaydı.
Salon ve oturma odası farklı durabilirdi.hemde kullanışlığı daha iyi olurdu.
Güle güle eskitin eşyalarınızı.

Son düzenleme:
Seçimlerin çok hoş,
ama oturma odası koltukları chester değilde,spor bir model olsaydı.
Salon ve oturma odası farklı durabilirdi.hemde kullanışlığı daha iyi olurdu.
Güle güle eskitin eşyalarınızı.

Evet gerçekten öyle ama bende oturma odasını kumasiyla sporlastirdim biraz ama gerçekten çok rahat bi koltuk inşallah kullanışlı olur teşekkür ederim cevabın için tatlım:KK16::KK16::KK16:

güle güle kullan canım harika seçimlere bayıldım tam benim tarzım ,english homedan ve madame coco dan objelerle de tamamlarsın süper ev olur inşallah,yatak odasını nereden ve kaça aldın eğer ayıp olmazsa, ben 12 yıllık evliyim değiştirmek istiyorum yatak odamı zevkime tercüman olmuşsun gerçekten bu kadar olur burda 10000 tl civarı ....

güle güle kullan canım harika seçimlere bayıldım tam benim tarzım ,english homedan ve madame coco dan objelerle de tamamlarsın süper ev olur inşallah,yatak odasını nereden ve kaça aldın eğer ayıp olmazsa, ben 12 yıllık evliyim değiştirmek istiyorum yatak odamı zevkime tercüman olmuşsun gerçekten bu kadar olur burda 10000 tl civarı ....

Canım izmirden kisikkoyden aldım mobilyalarimi yatak odam 8500 civarı bişey boy aynası da var :KK16::KK16::KK16:

X