Birşey sormak istiyorum, mesela masa ve konsolları kaplatabilirmiyim? Ama lake diyorlar ya, o türden yüzeyi.
Aceleyle almıştık,hatta bana kalsa ben kitaplık istiyordum salona. Konsolu oldukça gereksiz buluyordum. En azından değiştirene kadar bari gözüme değişik gözüksün istiyorum
aynen canım.benimde dolaplarım 3 senelik daha ama beğenmiyorum işte...kaplanır tabii..yerden,kapılara,döşemelere kadar heryer kaplanabiliyomuş.hatta burda da mobilyasını kaplayan biri olmuştu hatırladığım kadarıyla...
nekadara yapiyolarmis peki bence oldukca fazla para isterler bunun icin
fiyat ve netin adresini veremiyormusunuz ki
ben yeniyimde sitede heralde kurallara uygun değil
adres atarsan özelden bende çok sevinirim
kızlar bu aralar mutfak dolaplarımı kaplamak istiyodum ama cesaret de edemiyodum çünki küçük ayrıntılar vardı,
yapabilirmiyim diye düşünürken,bigün dekorasyon dergisinde bi reklam gördüm ve hemen sitesine baktım.
almanyadan geliyodu folyalar..beni en çok sevindiren kısmı,profesyonel bi ekiplerinin olmasıydı...aradık ve öğrendik..
gelip bi ücret karşılığı yapıyolarmış.en kısa zamanda yaptırıcam...
benim gibi kaplamak isteyipte,kendine güvenemeyenler varsa belki işinize yarar diye düşündüm...
arkadaşlar ben de mutfak dolaplarını folyo ile kaplayacam ama acaba boyatsam daha mı az masraf olur...folyo baya uğraştırıcağa benziyor...titizlik ve dikkat gerek...zaten ev boyatacam mutfak dolaplarını da boyatsam mı kararsız kaldım iki şık arasından..Siz ne dersiniz ?
Çok değil...
Geçen gün koçtaş'ta 30 liraya gördüm bir rulosunu.
Kaç metre diye sorarsan,inan dikkat etmedim.
Birde 5 liralıklar vardı,ama birşeye benzemiyordu ve tek rulolar kalmıştı. Aynısından başka yoktu yani...
Ya bilmiyorum,bende denesem mi yoksa direkt değiştirsem mi arada kaldım...
Çok değil...
Geçen gün koçtaş'ta 30 liraya gördüm bir rulosunu.
Kaç metre diye sorarsan,inan dikkat etmedim.
Birde 5 liralıklar vardı,ama birşeye benzemiyordu ve tek rulolar kalmıştı. Aynısından başka yoktu yani...
Ya bilmiyorum,bende denesem mi yoksa direkt değiştirsem mi arada kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?